Οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν τον Δώνη με νίκη επί του ΟΦΗ


Ο Γιώργος Δώνης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με νίκη. Η ομάδα του, με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της, νίκησε και τον ΟΦΗ με 3-2, σε ένα ελεύθερο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες, που φυσικά δεν έπαιζαν για… τίποτα, έπαιξαν τόσο χαλαρά που κάθε επίθεση μύριζε γκολ από τις… αεράμυνες. Τελικά μπήκαν πέντε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Γιώργο Σηφάκη, την αρχή έκαναν οι «πράσινοι» στο 27′, όταν ο Κουρμπέλης έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Μπεκ, ο οποίος σούταρε με το αριστερό για να κάνει το 1-0. Η απάντηση των Κρητικών ήρθε γρήγορα, με πλασέ του Φιγκεϊρέδο στο 29′.

Στα επόμενα εννιά λεπτά το σκορ… έγραφε 2-2. Ο Μακέντα από κοντά με πλασέ έδωσε το προβάδισμα ξανά στο «Τριφύλλι» στο 35′ και στο 38′ ο Βαζ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ξενόπουλο και ισοφάρισε ξανά. Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ θύμισε κάτι από… πόλο, αφού στο 42′ ο Μακέντα με ωραία προσπάθεια έκανε παράλληλη μπαλιά και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από τα δεξιά ήρθε και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε. Οι «πράσινοι» πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους και παράλληλα έγιναν πιο απειλητικοί. Ο ΟΦΗ πάλεψε, έδειξε ακόμα μία φορά πολύ καλά στοιχεία, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς, αφού έχασε πέναλτι στο 97′ (απέκρουσε ο Ξενόπουλος). Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Σαραβάκος εκ μέρους της «πράσινης» ΠΑΕ βράβευσε τους Ανδρεόπουλο, Πανταλέοντα και Αγραπιδάκη εκ μέρους των πρωταθλητών του βόλεϊ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (46′ Αλεξανδρόπουλος), Σερπέζης (58′ Κολοβός), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (68′ Αθανασακόπουλος), Μπεκ (76′ Τζαβίδας), Μακέντα (68′ Περέα).
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάλεϊ, Μπράουν, Ζοάο (61′ Βαθέας), Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Νέιρα, Στάικος, Βαζ (67′ Κοροβέσης), Ναμπί (79′ Μίγγος), Νοικοκυράκης (79′ Σουρνάκης), Φιγκεϊρέδο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ