Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Ολγα Πηλιάκη ποζάρουν σε καλοκαιρινό φόντο


Καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες και τις κυρίες της showbiz να φοράνε τα μαγιό τους, κάνοντάς το ακόμη πιο «καυτό».

Το Σαββατοκύριακο τρεις λαμπερές stars έκαναν τις βουτιές τους και μοιράστηκαν τις όμορφες στιγμές τους με τους ακολούθους τους στο Ιnstagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πιο αδύνατη από ποτέ, πόζαρε φορώντας το μπικίνι της – φυσικά, η παρουσιάστρια απολαμβάνει την αλλαγή στο σώμα της. Πριν από μερικές εβδομάδες η «Queen Dina» αποκάλυψε ότι την περίοδο της καραντίνας έχασε πέντε κιλά. Δεν ξέρουμε αν φταίει ο έρωτας με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, πάντως η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι ανανεωμένη καθώς ποζάρει με αέρα μοντέλου φορώντας μαγιό.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά το τέλος των υποχρεώσεών της στο «J2US» έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. «Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες τους κάνει πιο δυνατούς ο δικός μας φόβος. Ο,τι του δίνεις σκέψη και ενέργεια το δυναμώνεις. Γι’ αυτό τον νου σου πού πάει ο νους σου…! Απλά… Καλημέρα, αγαπημένοι μου! Καλό Σ/Κ» έγραψε η παρουσιάστρια στο Ιnstagram, εντυπωσιάζοντας με το ντεκολτέ της.

Στο Πήλιο για διακοπές βρίσκεται η Ολγα Πηλιάκη με τον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη και τα παιδιά τους, όπου απολαμβάνουν τις ομορφιές της περιοχής, τον ήλιο και τη θάλασσα. Η γνωστή αθλήτρια διαθέτει ένα πολύ γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα, ενώ βρήκε την ευκαιρία να το αναδείξει ακόμη μια φορά, ποζάροντας με μαύρο μπικίνι στην παραλία.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ