Αθηνά Πολίτη: «Η πορεία στον χώρο του θεάματος είναι δύσκολη»

Αθηνά Πολίτη με διάθεση για αποκαλύψεις και εξομολογήσεις! Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου και το περιοδικό «Hello!» για τους στόχους και τα όνειρά της, κάνοντας έναν απολογισμό της καριέρας της.

Η ίδια είπε πως η απόφαση της επαγγελματικής της ενασχόλησης με το τραγούδι ωρίμασε ως ιδέα στην εφηβεία της, μια και τότε συνειδητοποίησε ότι η μουσική ήταν απαραίτητο για εκείνη μέσο έκφρασης. Η ίδια, μιλώντας για τις συνεργασίες της με αγαπημένα ονόματα στον χώρο του τραγουδιού, όπως τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Πάνο Κιάμο, τόνισε πως και οι τρεις τους τη συμβούλευσαν να είναι ο εαυτός της και να βάζει την ψυχή της στην ερμηνεία της.

Ανοίγοντας την καρδιά της, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια τόνισε πως ο δρόμος για την καταξίωση και την κορυφή δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. «Η πορεία στον χώρο του θεάματος ούτως η άλλως είναι δύσκολη, πόσο μάλλον στο τραγούδι» είπε η Αθηνά Πολίτη και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλές καλές φωνές, τόσο παλιές όσο και νέες, αλλά αυτό που θα κάνει να διακριθείς και να χαράξεις τη δική σου πορεία είναι ο χαρακτήρας σου και η προσωπικότητά σου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την εκτίμησή της και τον θαυμασμό της για την Αννα Βίσση, τον Βασίλη Καρρά και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ από τους νεότερους ανέφερε πως εκτιμά τους Οικονομόπουλο και Αργυρό.

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι φαντάζεται τον εαυτό της τα επόμενα χρόνια ευτυχισμένο, με πολλά νέα τραγούδια και με συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here