Κραυγή αγωνίας από τη Γωγώ Τσαμπά: «Κάτω τα χέρια από τα πανηγύρια» (video)

Οι τραγουδιστές του πανηγυριού ξεσπούν κατά της απόφασης να απαγορευτούν τα πανηγύρια λόγω κορωνοϊού.

Η γνωστή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά καταγγέλλει ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ενισχύσει τους εργαζομένους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά και προτείνει να σταματήσουν οι χοροί. «Είναι το επάγγελμα που πλήττεται πρώτο, κανένα μέλλον, χωρίς ένα πράσινο φως που να είναι οικονομική βοήθεια, ενίσχυση. Δεν είναι μόνο 4-5 ονόματα, δεν έχει να κάνει με τα ονόματα. Βλέπουμε ότι το πράγμα έχει πάρει άλλη τροπή. Πίσω από εμάς ζουν τουλάχιστον 100 οικογένειες. Αν φταίει ο χορός, ας τον σταματήσουμε για φέτος, να περιορίσουν τα άτομα. Δεν γίνεται να μας αφήσουν χωρίς δουλειά», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τα πανηγύρια απαγορεύτηκαν έως τις 31 Ιουλίου, με ανοιχτό το ενδεχόμενο η απόφαση να παραταθεί έως το τέλος Αυγούστου, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Η απόφαση για την απαγόρευση των πανηγυριών έρχεται έπειτα από εικόνες συνωστισμού που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Καθηγητές και λοιμωξιολόγοι έχουν ζητήσει το τελευταίο διάστημα την απαγόρευση των πανηγυριών και ανάλογων εκδηλώσεων, ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση του κορωνοϊού.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here