Στην Αθήνα ο Σλούκας για τις τελευταίες λεπτομέρειες επιστροφής του στον ΟΣΦΠ


Πυροδοτήθηκε η «βόμβα» Σλούκα και είναι έτοιμη να σκάσει! Ο διεθνής γκαρντ φέρεται ότι βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της επιστροφής του στο μεγάλο λιμάνι για χατίρι του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Σλούκι-Λουκ» βρήκε τη φόρμουλα αποδέσμευσής του από τη Φενερμπαχτσέ, χαρίζοντας και χρήματα, και σύντομα θα επισημοποιηθεί από την τουρκική ομάδα ότι είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της επιθυμίας του.

Ο 30χρονος γκαρντ, έχοντας απορρίψει αρκετές προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες ήταν και της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες και η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους «ερυθρολεύκους» έχει αρχίσει…

Μάλιστα, ο αθλητής έχει ήδη βρει σπίτι για να εγκατασταθεί, στα νότια προάστια της Αττικής, ενώ έχει πάρει και πρόγραμμα προπόνησης και από τον γυμναστή της ομάδας του Πειραιά Ανδρέα Γκατζούλη. Με αυτήν την προσθήκη η περιφέρεια του Ολυμπιακού θα δυναμώσει πάρα πολύ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να «δέσει» αρμονικά όλα τα κομμάτια του παζλ.

Παράλληλα, ο Τσαρλς Τζένκινς μιλώντας σε σερβική ιστοσελίδα για τη μετακίνησή του στο Λιμάνι είπε: «Θα ξαναπαίξω για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Με ξέρει πολύ καλά, ξέρει τι μπορεί να περιμένει από μένα. Η δουλειά μου θα είναι να μαρκάρω τους καλύτερους παίκτες των αντιπάλων, θα πάρω λεπτά συμμετοχής και την ευκαιρία να εξιλεωθώ. Μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα είμαι κάποιος που θα παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Η Ελλάδα είναι μια σπουδαία χώρα, θέλω να αποδείξω ποιος είμαι».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ