Τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision ήταν σε κώμα για 21 ημέρες από τον κορωνοϊό (video)

Εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision το 1990 με με το τραγούδι «Μιλάς πολύ» και κατέκτησε την 14η θέση.

Ο λόγος για τον Χάρη Αναστασίου, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής, είχε συμμετάσχει κι άλλες φορές στον μουσικό διαγωνισμό, ως χορευτής αλλά και ως στιχουργός.

Μία από αυτές τις συμμετοχές ήταν το 1991 όπου έγραψε τους στοίχους για το τραγούδι «S.O.S.», το οποίο ερμήνευσε η τραγουδίστρια Ελενα Πατρόκλου, και κατέκτησε την 9η θέση.

Ο Χάρης Αναστασίου και η Έλενα Πατρόκλου, έχουν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ερμηνεύτρια, αποκάλυψε πως ο γνωστός χορευτής, προσεβλήθη από τον κορωνοϊό, και πως ήταν σε κώμα για 21 ημέρες.

Η Έλενα Πατρόκλου, ανάρτησε ένα βίντεο του Anastazio, όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι, μέσα από το οποίο μιλάει ο ίδιος για την περιπέτειά του, υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι ο ιός είναι εδώ και καραδοκεί: 

«Ο αγαπημένος μου φίλος Αναστάζιο από την Κύπρο προσεβλήθη με κορωνοϊό και στις 23 Μαρτίου έπεσε σε κώμα. Οι θεράποντες ιατροί προβλέπουν να του δώσουν εξιτήριο Αρχές Αυγούστου. Μιλάω καθημερινά μαζί του. Σήμερα μου είπε οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι τα κατάλοιπα που θα του αφήσει ο κορωνοϊός είναι μόνιμα κινητικά προβλήματα! Μην χαλαρώνετε, δεν είναι αστείο, βιώνω τον Γολγοθά του ανθρώπου αυτού καθημερινά και οι πόνοι στις αρθρώσεις που έχει κάθε πρωί είναι αβάσταχτοι! Οι γιατροί του συνέστησαν εφόρου ζωής να παίρνει μια αγωγή η οποία αργά η γρήγορα θα του επηρεάσει τα νεφρά. Stay healthy!»

View this post on Instagram

Ο αγαπημένος μου φίλος Αναστάζιο από την Κύπρο προσεβλήθη με κορονοϊό και στις 23 μαρτίου έπεσε σε κώμα. Οι θεράποντες ιατροί προβλέπουν να του δώσουν εξιτήριο Αρχές Αυγούστου. Μιλάω καθημερινά μαζί του. Σήμερα μου ειπε οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι τα κατάλοιπα που θα του αφήσει ο κορονοϊός είναι μόνιμα κινητικά προβλήματα! Μην χαλαρώνετε, δεν είναι αστείο, βιώνω τον γολγοθά του ανθρώπου αυτού καθημερινά και οι πόνοι στις αρθρώσεις που έχει κάθε πρωί είναι αβάσταχτοι! Οι γιατροί του συνέστησαν εφόρου ζώης να παίρνει μια αγωγή η οποία αργά η γρήγορα θα του επηρεάσει τα νεφρά. Stay healthy!

A post shared by Elena Patroklou (@elenapatroklou) on

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here