«Ραντεβού» με τη… ΔΕΗ σε δέκα ακόμη καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Μετά την πιλοτική εφαρμογή του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού ραντεβού για τα κεντρικά καταστήματα Αθήνας, Ομόνοιας και Κεντρικής Θεσσαλονίκης, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία «Ραντεβού» παρέχεται από χθες σε 10 επιπλέον καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Πρόκειται για τα καταστήματα Καλλιθέας (Ελ. Βενιζέλου 231-233), Πειραιά (Αγ. Ελευθερίου 114 – Καμίνια), Περιστερίου (Π. Μελά 8), Κηφισιάς (Λ. Κηφισίας 197 και Αναβρύτων), Δυτικής Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου 28), Βόλου (Λαρίσης 96 και Τζαβέλα), Λάρισας (Καρδίτσης 99 και Αμοργού), Λαμίας (2ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών), Καλαμάτας (Αρτέμιδος 28) και Ηρακλείου (Ελ. Βενιζέλου 14).

Οι καταναλωτές μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο κατάστημα της επιλογής τους και να το επισκεφθούν στην ώρα που θα επιλέξουν, χωρίς αναμονή. Οι πελάτες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ (ή απευθείας στο https://appointment.dei.gr/) ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 11770, το οποίο λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να ακυρώσουν το ραντεβού τους με τον ίδιο τρόπο.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ