ΕΚΤΡΟΠΗ: Πληρωμένες καταχωρήσεις κατά του Αντιεισαγγελέα Σοφουλάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


Σοβαρότατα ερωτήματα προκαλεί η ενέργεια ηλεκτρονικού μέσου να προωθήσει πληρωμένες καταχωρήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά του έντιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Λάμπρου Σοφουλάκη. Την ημέρα μάλιστα που στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται το κατηγορητήριο κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο μέσο είχε διαρρεύσει το πόρισμα του αντιεισαγγελέα Ευάγγελου Ζαχαρή, το οποίο στρεφόταν κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη. Το ίδιο μέσο όμως, είχε «υπενθυμίσει« στον αντεισαγγελέα Ζαχαρή, πολύ πριν την σύνταξη του πορίσματος του, σκοτεινή ιστορία στην οποία είχε εμπλακεί ο ίδιος ο κ. Ζαχαρής στο παρελθόν. Δημοσίευμα που χαρακτηρίστηκε ως τροχιοδεικτικό και προειδοποιητικό με σαφή στόχο να πιέσει τον κ. Ζαχαρή.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Λάμπρος Σοφουλάκης που στοχοποιείται σήμερα με πληρωμένες καταχωρήσεις, αναφέρεται στο πόρισμα του σε πρακτικές διαφθοράς από πολιτικά πρόσωπα στη διάρκεια της τριετίας 2012 – 2015. Απαλλάσσει την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και αποδομεί πλήρως τους κατήγορους και βασικούς μάρτυρες στην Επιτροπή της Βουλής – Ζητάει τη διερεύνηση για τυχόν διάπραξη από μέρους της εισαγγελέως Ελένης Ράικου των ποινικών αδικημάτων, ενώ επισημαίνει ότι, κατά την έρευνα την οποία διεξήγαγε, διαπίστωσε πράξεις που μπορεί να χαρακτηριστούν ως ποινικά αδικήματα και αφορούν τον Ιωάννη Αγγελή.

Την σκοπιμότητα αυτής της επιθέσεις που δέχεται ο Λάμπρος Σοφουλάκης, την καταλαβαίνουν όλοι. Ειδικά τη σημερινή μέρα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ