Η Γωγώ Μαστροκώστα απολαμβάνει τις διακοπές της στον τόπο όπου γεννήθηκε και ξεσηκώνει με το κορμί της


Ο τίτλος της ταινίας του 1956 με την Μπριζίτ Μπαρντό «Και ο Θεός… έπλασε τη γυναίκα» ταιριάζει γάντι στη 49χρονη Γωγώ Μαστροκώστα.

Το γνωστό μοντέλο με πρόσφατη ανάρτησή του… αποθεώνει την ομορφιά του κόσμου, όπως γράφει σε λεζάντα της στο Instagram. Από την πλευρά τους, οι θαυμαστές της εξυμνούν το θεϊκό κορμί της με διάφορα εγκωμιαστικά σχόλια, ενώ της εύχονται να είναι πάντα τόσο όμορφη και καλά στην υγεία της. Η δημοφιλής γυμνάστρια είναι από τις γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους και δίνουν μεγάλη σημασία στη σωστή διατροφή και την άσκηση.

Η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις ομορφιές του τόπου όπου γεννήθηκε, καθώς βρίσκεται στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, και αυτό της φτιάχνει τη διάθεση και την απελευθερώνει. Μαζί της σ’ αυτό το ταξίδι στις ρίζες, ο σύζυγός της και η 12χρονη κορούλα της, η πανέμορφη Βικτώρια Δέλλα. Οι followers της ζητούν να βγάζει και άλλες υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό και να τις ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Με αυτόν τον τρόπο στέλνει το ανδρικό κοινό… αδιάβαστο!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ