Υπέγραψαν το πρώτο γκέι σύμφωνο συμβίωσης στο Αντίρριο και μετά το… γλέντησαν με την ψυχή τους!

Υπογράφηκε το πρώτο γκέι σύμφωνο συμβίωσης στο Αντίρριο, με μια ντόπια, γόνο γνωστής οικογένειας της περιοχής, και την Ιταλίδα σύντροφό της να κάνουν το «ποδαρικό», αδιαφορώντας για τους ψιθύρους της τοπικής κοινωνίας και προχωρώντας στην επισημοποίηση του δεσμού τους!

Οι δύο ερωτευμένες γυναίκες, οι οποίες τόλμησαν να πάνε κόντρα στις προκαταλήψεις, δεν θέλησαν να κρατήσουν κρυφή την απόφασή τους να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αλλά προτίμησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τις οικογένειές τους.

Έτσι, αφού έβαλαν τις υπογραφές τους στο σύμφωνο συμβίωσης και επισφράγισαν την «ένωσή» τους με ένα τρυφερό φιλί, έτρεξαν στον χώρο που είχαν κλείσει στο Τρίκορφο για να γλεντήσουν μέχρι πρωίας μαζί με τους δικούς τους!

Κάηκε το πελεκούδι

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, εκείνη τη βραδιά κάηκε το… πελεκούδι! Κι αυτό γιατί, εκτός από τους στενούς συγγενείς, το γκέι ζευγάρι είχε καλέσει στο πάρτι και πολλούς φίλους και γνωστούς, που γιόρτασαν ξέφρενα την επισημοποίηση του δεσμού τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα στην ευρύτερη περιοχή, σκανδαλίζοντας όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι την υπογραφή συμφώνου συμβίωσης από δύο άτομα του ίδιου φύλου.

Υπήρξαν, ωστόσο, και κάποιοι που είπαν ότι με την απόφασή τους οι ερωτευμένες γυναίκες έσπασαν ταμπού και προκαταλήψεις ετών. Όπως και να ‘χει, οι ίδιες μάλλον δεν δίνουν… δεκάρα για όσα λέγονται, από τη στιγμή, μάλιστα, που έχουν την έγκριση των οικογενειών τους!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here