Σαμαράς για Παπαγγελόπουλο: Ποιοι άλλοι συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση;


Εγκληματική οργάνωση χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, στη συζήτηση και τη μυστική ψηφοφορία για την παραπομπή ή μη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για την υπόθεση Novartis. 

Με βαρύτατη ρητορική περί παραδικαστικού και παρακρατικού κυκλώματος, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για σκευωρία, με σκοπό την πολιτική εξόντωση του ίδιου αλλά και βουλευτών του ΚΙΝΑΛ.

«Ήθελαν εκλογές με τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και οικονομικά στελέχη υπό την πιο ατιμωτική κατηγορία ότι δήθεν όλοι πληρωθήκαμε από τη Novartis», είπε χαρακτηριστικά. «Ήθελαν να εφαρμόσουν στην πολιτική το νόμο της ζούγκλας, να βάλουν φυλακή δυο τρεις για να κερδίσουν τις εκλογές», συνέχισε.

Μιλώντας για «ολοκληρωτισμό από την πίσω πόρτα» και χαρακτηρίζοντας ως συμμορία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι η αντίδρασή του, διά της νομικής οδού, ήταν μονόδρομος.

«Τους τάραξα στη νομιμότητα. Τι κάνει ένας πολίτης όταν θίγεται η τιμή και η υπόληψή του; Προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Κανένας δεν πίστεψε αυτές τις ψεκασμένες κατηγορίες. Η αστική συμπεριφορά είναι αμείλικτη στη σκευωρία», είπε.

«Το μέχρι τέλους δεν είναι μνημόνιο να το σκίσει ο Τσίπρας με ένα νόμο και ένα άρθρο, δεν είναι δημοψήφισμα, είναι στάση ζωής και κώδικας αξιών».

Αναφερόμενος στον κ. Παπαγγελόπουλο και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση είπε: «Αν είναι αθώος δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχείτε. Τι ακριβώς υπερασπίζεται ο κ. Τσίπρας, την πολιτική αθλιότητα;».

«Έχετε γίνει όμηροι του Παπαγγελόπουλου και θα σας κάψει», συνέχισε και αναρωτήθηκε:

«Ποιοι ήταν οι φυσικοί αυτουργοί του; Ποιοι άλλοι συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση; Τι εντολές έπαιρνε ο Παπαγγελόπουλος από τον κ. Τσίπρα;».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ