Ευχές στη Δέσποινα Βανδή για τα 51α γενέθλιά της από την κόρη της Μελίνα


Καλά τα είπε η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που αύριο, 24 Ιουλίου, γίνεται 50 ετών, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε lifestyle περιοδικό: «Τα 50 είναι τα καινούργια 30»! Ε, κάπως έτσι θα νιώθει και η πανέμορφη Δέσποινα Βανδή, η οποία χθες γιόρτασε τα γενέθλιά της!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου και έκλεισε τα 51 της χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν της φαίνεται καθόλου, ενώ και χωρίς μακιγιάζ μοιάζει με κοριτσάκι! Έχει τολμήσει μάλιστα να αναρτήσει φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της, καθώς έχει δέρμα «παιδούλας».

Από τη στιγμή λοιπόν που το ρολόι έδειξε 24:00, η Δέσποινα άρχισε να δέχεται δεκάδες ευχές από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές. Τις πιο τρυφερές ευχές, όμως, τις δέχτηκε από την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη!

Η όμορφη 16χρονη κόρη της Δέσποινας και του Ντέμη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη διάσημη μαμά της, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά mummy μου! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα! Είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Είσαι η αγαπημένη μου! Δεν θα σε άφηνα για τίποτα στον κόσμο!» Ύστερα από αυτές τις ευχές, τι άλλο να περιμένει η Δέσποινα για δώρο;

Δείτε επίσης: Για να διαφημίσουν το νέο τους τραγούδι «μαλλιοτραβήχτηκαν» η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου (video)

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ