Του έσπασαν τα πλευρά επειδή διαμαρτυρήθηκε για παρκάρισμα ΙΧ σε διάβαση ΑΜΕΑ (video)

Καταγγελία από πολίτη στη Ζάκυνθο για άνανδρο ξυλοδαρμό σε βάρος του, επειδή διαμαρτυρήθηκε για αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο πάνω σε διάβαση πεζών και ΑΜΕΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Κλάδης, ο οποίος έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού, διότι «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε οδηγό ΙΧ που έκλεινε διάβαση πεζών & ΑΜΕΑ έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς σε κεντρικό σημείο του νησιού, προέβη σε καταγγελία στην τοπική ιστοσελίδα zantetimes.gr.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Κλάδη στο Facebook:

«Όταν διαμαρτυρηθείς σε αυτό στο νησί (ζούγκλα) των ψευτονταήδων μπορεί να βρεθείς με σπασμένο αμάξι, πλευρά ή και νεκρός! Τα δύο πρώτα έγιναν σήμερα. Ο πρώτος μου επιτέθηκε με μπουνιές, μπροστά σε δεκάδες παρευρισκόμενους, γιατί θεώρησε ότι δεν εμποδίζει κανέναν! Αφού έφαγε τα μούτρα του γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω με απείλησε ότι θα με βρει. 

Μετά από δύο ώρες μου την έπεσε ο γιος του με έναν μπράβο στην παραλιακή, με γυρισμένα μάτια! Σπάσανε το αμάξι και με χτυπούσαν μέσα στο αμάξι και οι δύο! Τσόγλανοι και κότες λυράτες! Δύο εναντίον ενός εγκλωβισμένου μέσα σε αυτοκίνητο».

  • Ακούστε και τις δηλώσεις του στον ιστότοπο:

Πηγή: zantetimes.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ