ΤΕΒΑ: Νέα επισιτιστική βοήθεια και διανομή ψαριών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου

Με την καθοδήγηση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου έλαβε χώρα με επιτυχία (21-23 Ιουλίου 2020) η τρίτη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμαρουσίου (επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αττικής) για 350 οικογένειες.

Στο πλαίσιο αυτό διανεμήθηκαν και νωπά αλιεύματα (400 κιλά) σε Ενορίες της πόλης που διαθέτουν συσσίτιο, στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου και σε περισσότερες από 100 οικογένειες ωφελουμένων του Δήμου Αμαρουσίου. Την εκτέλεση της δράσης αυτής ανέλαβε ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ, υπό το συντονισμό του Προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη.

Με αφορμή αυτές τις κοινωνικές δράσεις ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε ότι στόχος του είναι η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με όλους τους διαθέσιμους χρηματοδοτικούς πόρους όπως το ΤΕΒΑ. «Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τον Βασίλη Κατσιώτη γενικό διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου και τους επαγγελματίες της αγοράς νωπών αλιευμάτων, για την αλληλεγγύη τους προς τη Μαρουσιώτικη οικογένεια που έχει ανάγκη. Αποδεικνύεται και πάλι πως ο Εθελοντισμός σε συνδυασμό με την οργανωμένη κοινωνική δράση όπως αυτή του Δήμου μας μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα του ευάλωτου συμπολίτη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here