Προσοχή: Πεντάωρη διακοπή νερού σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το νερό… νεράκι αναμένεται να πουν σήμερα οι Θεσσαλονικείς καταναλωτές της ΕΥΑΘ, οι οποίοι θα ταλαιπωρηθούν για πέντε ολόκληρες ώρες, καθώς έχει προγραμματιστεί εκτέλεση εργασιών και συνεπώς θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε ορισμένες περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, σήμερα από τις 09.00 έως τις 14.00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης αγωγού στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη, από την οδό Κομνηνών μέχρι τη Βενιζέλου, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στη λεωφόρο Νίκης (παραλιακή) και στις οδούς Μητροπόλεως, Αριστοτέλους, καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι καταστηματάρχες πάντως, μόλις έμαθαν για τις εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης, ανέβασαν στα social media τις διαμαρτυρίες στους: «Αγανακτήσαμε! Πότε θα δουλέψουμε;».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ