Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο κολλητός του Εμμανουήλ Καραλής έγιναν «τουρίστες» στην Αθήνα


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο φίλος του Manolo, ο 20χρονος πρωταθλητής στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, επισκέφτηκαν τον Παρθενώνα και το Καλλιμάρμαρο για να αντλήσουν δύναμη και ενέργεια ακόμα και στους 37 βαθμούς Κελσίου.

Μετά τις διακοπές στη Μύκονο με την αγαπημένη του, όπου οι παπαράτσι τον κυνηγούσαν σε κάθε του βήμα και εκείνος τους έστελνε κερασμένες… μαργαρίτες , ο Στέφανος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα.

View this post on Instagram

Proud to fly the flag

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Οι δύο αθλητές, λοιπόν, έκαναν τα κόλπα τους… στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αλλά και στο Παναθηναϊκό Στάδιο και διαφήμισαν τη χώρα μας ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στο Instagram. Ο Tσιτσιπάς γνωρίστηκε με τον Manolo όταν πήγαιναν ακόμη στο λύκειο! Δεκαπέντε χρόνων ο Manolo, δεκαέξι ο Στέφανος, τους έβαλαν στις διπλανές θέσεις σε μία βράβευση και δεν ξεκόλλησαν ποτέ. Από τότε μέχρι σήμερα οι δύο νεαροί Έλληνες έχουν καταφέρει να αγγίξουν την παγκόσμια αθλητική κορυφή. Βέβαια, εκτός των γηπέδων, δεν αποκλείεται να τους δείτε στο Μοναστηράκι να κάνουν περίεργες ερωτήσεις σε περαστικούς, αφού διατηρούν κανάλι στο YouTube και κάνουν πλακίτσες και ανεβάζουν αστεία βιντεάκια.

Δείτε επίσης: Αθηναΐς: Κάνει την έκπληξη αλλά και το «Σωστό» στα μουσικά δρώμενα

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ