Ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του Κίλι δίνουν δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους


Μία απώλεια τους έφερε και πάλι κοντά, ανοίγοντας τον δρόμο για τη σωτηρία του γάμου τους. Ο λόγος για τον Νότη Σφακιανάκη και την επί 36 χρόνια συνοδοιπόρο του στη ζωή, τη γυναίκα του Κίλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ο θάνατος της πολυαγαπημένης μητέρας του τραγουδιστή Μαίρης, η οποία ξεψύχησε στα χέρια του, στο πατρικό του σπίτι, στην Κω, τον συνέτριψε ψυχολογικά και η Κίλι ταξίδεψε στο νησί, παραμερίζοντας εξαιτίας των ιερών οικογενειακών στιγμών τα μεταξύ τους προβλήματα που έχουν προκληθεί από τους τριγμούς στον γάμο τους.

Η ίδια ήθελε όσο τίποτε άλλο να είναι κοντά στον Νότη αυτές τις δύσκολες ώρες και άνθρωποι από το περιβάλλον τους είχαν μεταφέρει τότε σε αξιόπιστη και έγκυρη πηγή της εφημερίδας μας ότι το τραγικό συμβάν της απώλειας της Μαίρης Σφακιανάκη έφερε πιο κοντά το ζευγάρι. Οι δυο τους κουβέντιασαν πολύ, θυμήθηκαν τις ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους διαδρομής, μοιράστηκαν έντονα συναισθήματα για τα δύο παιδιά τους, την Αφροδίτη και τον Απόλλωνα, και -όπως αποκάλυψε άνθρωπος που γνωρίζει πολλά- πήραν από κοινού την απόφαση να ξεκινήσουν τις προσπάθειες επανασύνδεσης, δίνοντας έτσι μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Ήταν κάπου στα μέσα Μαρτίου του 2019, όταν η «Espresso» με αποκλειστικό της δημοσίευμα είχε αποκαλύψει πως ο Νότης Σφακιανάκης έμενε κάθε βράδυ σε πολυτελές διαμέρισμα του ομίλου Μαροσούλη, επάνω από το νυχτερινό κέντρο Γκάζι Live, όπου εμφανιζόταν τότε μαζί με την Πάολα, λέγοντας στον κύκλο του πως δεν ήθελε να οδηγεί μέχρι το σπίτι του, στη Βούλα, τα ξημερώματα που τελείωνε το πρόγραμμά του.

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, το εν λόγω σχήμα έκανε άδοξο φινάλε, καθώς οι δύο καλλιτέχνες τσακώθηκαν άγρια. Όμως ο Νότης συνέχισε να μένει στο διαμέρισμα της επιχείρησης και μετά το τέλος αυτής της συνεργασίας. Ο λόγος; Είχαν αρχίσει ήδη τα προβλήματα στον έγγαμο βίο του με την Κίλι, με την οποία έγιναν ζευγάρι το 1984 και παντρεύτηκαν το 1991.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ