Μάθε σε ποια κομπλιμέντα δεν μπορούν ν’ αντισταθούν οι γυναίκες


Τα κομπλιμέντα αρέσουν σ’ όλες τις γυναίκες. Είναι το αλατοπίπερο στο φλερτ και είναι απαραίτητο για να τη κάνουμε να αισθανθεί όμορφα και νιώσει οικεία μαζί μας.

Βέβαια, δεν είναι όλες δεκτικές σ’ αυτό και κάποιες φορές μπορεί ν’ αποδειχτεί καταστροφικό. Το κομπλιμέντο είναι τέχνη και πολλοί δεν γνωρίζουν τον τρόπο πως να διαχειριστούν αυτό το «όπλο» που έχουν στο χέρι τους.

Έτσι, πάρα τις καλές μας προθέσεις το αποτέλεσμα που προσδοκάμε δεν είναι αναμενόμενο.

Αν θέλουμε να πλησιάσουμε μια γυναίκα και να την κάνουμε να αισθανθεί «βασίλισσα» υπάρχουν κάποια κοπλιμέντα που σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Αρκεί, να ξέρουμε σε ποιες περιπτώσεις να τα χρησιμοποιήσουμε.

«Έχεις απίστευτο χιούμορ»

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για μια γυναίκα είναι ο μύθος ότι οι γυναίκες δεν είναι αστείες, κάτι που έχουν καταρρίψει με μεγάλη επιτυχία αρκετές ηθοποιοί και κωμικοί στο ευρύ κοινό. Έτσι, όσο ευχάριστα νιώθετε εσύ όταν σας εκτιμούν για το χιούμορ σας το ίδιο ισχύει και για του γυναικείου φύλου.

Δείξτε της, λοιπόν, ότι εκτιμάτε το χιούμορ της και εκείνη θα σας ανταμείψει. Επιπλέον, είναι ένας τρόπος να της δείξετε ότι δεν είστε από τους άντρες που θεωρούν τις γυναίκες ανίκανες να κάνουν κάποιον να γελάσει μέχρι δακρύων.

Μπορείτε είτε απλά να γελάσετε στα αστεία της είτε να της σχολιάσετε με το ανάλογο emoji σε κάποιο μήνυμα ή να της πείτε πως σας κάνει να γελάτε και τη βρίσκετε ξεκαρδιστική.

«Πάντα εκτιμώ τη γνώμη σου»

Προσπαθήστε να κάνετε ένα κομπλιμέντο στην καλή σας, ανεξάρτητα αν είναι πολύ διαβασμένη ή όχι. Αν θέλετε να φανεί πιο αυθεντικό το κομπλιμέντο σας φροντίστε να της πείτε κάτι συγκεκριμένο. Το «έχεις τόσο καλό γούστο στα βιβλία, στις ταινίες, στη μουσική» ή το πιο συγκαλυμμένο «θα μπορούσες να μου προτείνεις μια καλή σειρά; Εμπιστεύομαι απόλυτα το γούστο σου» είναι ένας ασφαλής τρόπος για να της δείξετε πόσο απολαμβάνετε την παρέα μαζί της.

«Σε εμπιστεύομαι απόλυτα»

Αυτό το κομπλιμέντο ταιριάζει σε όσους είναι αφοσιωμένοι σε μια σχέση. Η ζήλια μπορεί πραγματικά να διαλύσει σχέσεις, γι’ αυτό αν δεν έχετε αποδείξεις περί του αντιθέτου είναι ωραίο να της δείξετε πόσο την εμπιστεύεστε αλλά και να την ευχαριστήσετε για την αφοσίωση της σε εσάς. Μην θεωρείτε λοιπόν τίποτα δεδομένο και μην νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν προσπαθούν εξίσου να παραμείνουν πιστές.

«Είσαι εξαιρετική σε αυτό που κάνεις»

Οτιδήποτε και αν κάνει η κοπέλα σας ή το κορίτσι που μόλις αρχίσατε να βγαίνετε στον τομέα της δουλειάς ή στα χόμπι, σίγουρα θα της αρέσει να ακούσει πως παρατηρήσατε τις δεξιότητες της.

«Είσαι σέξι»

Αυτό το κομπλιμέντο κρατήστε το λίγο στην άκρη για μερικά ραντεβού, ώστε να μην φανεί ότι επικεντρώνεστε αποκλειστικά στο σεξ. Αν έχετε ήδη όμως βγει αρκετές φορές μαζί της ή βρίσκεστε σε σχέση, το να της λέτε πόσο σέξι τη βρίσκετε συνιστάται ανεπιφύλακτα. Ειδικά όταν νιώθει στα καλύτερα της, το να της πείτε «δείχνεις τόσο σέξι» πραγματικά μπορεί να απογειώσει τη διάθεσή της.

«Είσαι τέλεια σήμερα»

Το να κάνετε μια φιλοφρόνηση σε μια γυναίκα για την εμφάνισή της, μπορεί να αποδειχτεί πραγματικός μπελάς μερικές φορές. Και αυτό γιατί ίσως πάρει κάτι στραβά. Αν της πείτε πόσο όμορφη δείχνει χωρίς μακιγιάζ μπορεί να θεωρήσει ότι σε άλλες περιπτώσεις τη βρίσκετε υπερβολικά βαμμένη.

Αντίστοιχα το να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένα επίθετα για το σώμα της μπορεί καμιά φορά να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.Αποφύγετε λοιπόν καλύτερα να της πείτε ότι είναι πολύ αδύνατη ή πως έχει φουλ καμπύλες, γιατί μπορεί και να το παρεξηγήσει.

Το τελευταίο που θέλετε άλλωστε είναι να την κάνετε να νιώσει χειρότερα για την εμφάνισή της ή να την κάνετε να πιστέψει ότι δίνετε περισσότερη σημασία σε αυτό. Ένα κομπλιμέντο που σίγουρα θα της φτιάξει τη διάθεση είναι να της πείτε «δείχνεις πολύ ωραία σήμερα» ή «είσαι πάντα τόσο ωραία».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ