Η Φαίη Σκορδά θέλει την Κόνι Μεταξά στο πάνελ του «Πρωινού» τη νέα σεζόν! Σε καλό κλίμα οι πρώτες συζητήσεις


Μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε η Φαίη Σκορδά από την Ιωάννα Τούνη, η οικοδέσποινα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 στράφηκε σε μια άλλη σέξι παρουσία της showbiz, η οποία έχει δυναμική στα social media, ενώ κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για τη μονάκριβη θυγατέρα του Λευτέρη Πανταζή, την Κόνι Μεταξά, την οποία θέλει στο πάνελ της εκπομπής της για τη νέα σεζόν.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης μέσω της ιστοσελίδας του newspistol, η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και νικήτρια στο φετινό «J2US» τη Δευτέρα που μας πέρασε έκανε ραντεβού με την αρχισυντάκτρια του «Πρωινού» και της Φαίης Σκορδά Χρύσα Ζαρκάδη, έτσι ώστε να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών ήταν πολύ καλό, ενώ η Κόνι φέρεται ότι έμεινε ευχαριστημένη και από την οικονομική πρόταση που της έγινε. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Φαίη Σκορδά να επιθυμεί να ανανεώσει ριζικά την εκπομπή της προκειμένου ν’ ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί να τερμάτισε πρώτη στους πίνακες της Nielsen, αλλά γενικά τα νούμερα της εκπομπής της ήταν χαμηλότερα από άλλες χρονιές, γεγονός που την έχει θορυβήσει και είναι αποφασισμένη για… τονωτικές ενέσεις.

Όπως έγινε γνωστό, από το «Πρωινό» αποχωρεί κατά πάσα πιθανότητα και η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία κουβεντιάζει με τους ιθύνοντες του Σκάι και την παραγωγή της Ιωάννας Μαλέσκου, όπως επίσης και η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη, η οποία δέχτηκε πρόταση από το Mega για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Σταθερός στο πάνελ της Φαίης μένει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ για τον Άρη Καβατζίκη δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση.

Δείτε επίσης: Επιστολή αναγνώστη σχετικά με την ώρα που φθάνουν οι εφημερίδες στη Βόρεια Ελλάδα

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ