Η Αντελίνα Βαρθακούρη μπλόκαρε τον σύζυγό της στο Ιnstagram λόγω… επιστήθιων εξομολογήσεων (video)


Η Αντελίνα Βαρθακούρη «μπλόκαρε» τον άντρα της στο Instagram, με αφορμή μια τηλεοπτική εμφάνιση της Τέτας Καμπουρέλη. Είναι γνωστό ότι ο Χάρης Βαρθακούρης διαθέτει ιδιαίτερο χιούμορ.

Ωστόσο, τα υπονοούμενα που άφησε μέσω των instastories του χθες, την ώρα που παρακολουθούσε την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», μάλλον εξόργισαν τη σύζυγό του, με την οποία -όπως θα θυμάστε- είχαν ρίξει ομηρικούς καβγάδες στο reality «Globetrotters», καταφέρνοντας να κερδίσουν κιόλας.

Χάρης Βαρθακούρης, Αντελίνα Βαρθακούρη

«Τέτα μου, σ’ αγαπώ… Πολύ» έγραψε αρχικά ο Χάρης σε δύο φωτογραφίες που έβγαλε στην οθόνη της τηλεόρασής του. Η επιλογής της γνωστής αισθητικού να δείξει τον τρόπο που μπορούν οι γυναίκες να τονώσουν το στήθος τους, χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό ομοίωμα, ήταν αρκετή για να αρχίσει ο παρουσιαστής του «Big Brother» τα «πικάντικα» σχόλια. Τότε, λοιπόν, έφαγε το block από την Αντελίνα, γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος, πάλι σε stories του.

«Επειδή η γυναίκα μου διαμαρτύρεται εντόνως για το… ανώριμο επίπεδο των stories μου, θέλω να ανακοινώσω ότι τα δύο προηγούμενα τα ανέβασαν (μάδερ) χάκερς! Έπεσα κι εγώ θύμα αυτής της μάστιγας. Θα ενημερώσω τον ενδοκρινολόγο μου και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια κρούσματα στο παρελθόν. (Τέτα μου, ψέματα λέω. Εγώ τα ανέβασα)» σημείωσε με χιούμορ στην πρώτη. Ενώ στη δεύτερη έκανε γνωστό πως «!και φυσικά με μπλόκαρε!», δείχνοντας την εικόνα του προφίλ της Αντελίνας στο Instagram.

Δείτε επίσης: Η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα περιμένει το πρώτο της παιδί της με τον Δημήτρη Πλατανιά

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ