Και η Δημοτική Αστυνομία σε διαρκή επαγρύπνηση για την τήρηση των μέτρων στην πρωτεύουσα

Στη μάχη της τήρησης των μέτρων έχει ριχτεί και η Δημοτική Αστυνομία, η οποία τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται σε επαγρύπνηση, κάνοντας συστάσεις -εκεί που πρέπει- και βεβαιώνοντας πρόστιμα στους πολίτες που δεν συμμορφώνονται με τα νέα μέτρα.

Νυχτερινά μαγαζιά, καταστήματα εστίασης, κέντρα αισθητικής και μέσα μαζικής μεταφοράς είναι μερικά από τα σημεία στα οποία «καραδοκούν» τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι γίνεται χρήση της υποχρεωτικής -πλέον- μάσκας και τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, την ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα ολοένα και αυξάνονται.

Αφορμή στάθηκαν οι εικόνες συνωστισμού που είδαν το φως της δημοσιότητας από κέντρα διασκέδασης και υπαίθρια πάρτι. Όσον αφορά στο Δήμο Αθηναίων, έχουν ήδη δοθεί εντολές για σαρωτικούς ελέγχους σε εμπορικά καταστήματα καθώς και σε χώρους εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δήμο Αθηναίων, σιωπηρή παράταση παίρνει και το μέτρο αναστολής της ελεγχόμενης στάθμευσης, λόγω και της δύσκολης κατάστασης που διαμορφώνεται με τα δρομολόγια στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων αναμένεται να ενεργοποιήσει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ