Πάνω από 300 οι καλεσμένοι στο γαμήλιο γλέντι που έγινε υγειονομική «βόμβα» στη Θεσσαλονίκη


Ο κορωνοϊός «γλέντησε» για τα καλά στο γαμήλιο γλέντι στη Θεσσαλονίκη!

Ο γάμος που αποτέλεσε υγειονομική «βόμβα» για τη συμπρωτεύουσα έστειλε στο νοσοκομείο πάνω από 10 άτομα, μόλις ένα 24ωρο μετά, με υψηλό πυρετό και ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr οι καλεσμένοι στον γάμο που τελέστηκε το προηγούμενο Σάββατο στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Κυρίου, εντός του στρατοπέδου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους Αμπελόκηπους., δεν ήταν 150 όπως έχει αναφερθεί έως τώρα, αλλά 300. Πολλοί καλεσμένοι μάλιστα είχαν ταξιδέψει από την Γερμανία για παραστούν στο μυστήριο και στο γλέντι.

Η δεξίωση που ακολούθησε είχε προγραμματιστεί να γίνει σε εξωτερικό χώρο, σε κτήμα ανατολικά της πόλης, όμως λόγω βροχής, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν σε εσωτερική αίθουσα.

Το πρώτο κρούσμα που ήταν ο ίδιος ο γαμπρός, επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη ομάδα ατόμων που είχε παρευρεθεί στον γάμο μετέβη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στο οποίο ελέγχθησαν μόνο τα 12 άτομα, 10 από τα οποία βγήκαν θετικά. 

Σύμφωνα με το Voria.gr τα κρούσματα είναι πολλά περισσότερα καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα πολλών καλεσμένων οι οποίοι έκαναν το τεστ για κορωνοϊό σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πηγές, μεταξύ των ατόμων που έχουν βγει θετικοί στον κορωνοϊό είναι η νύφη, ο γαμπρός, η μητέρα του γαμπρού, η αδερφή, ο πατέρας, η σύζυγος του πατέρα, αλλά και ο DJ της δεξίωσης.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ