Τα Παραπολιτικά έμαθαν επιτέλους τον μεγάλο Έλληνα, Σαράντο Καργάκο

Υπάρχει εντέλει ελπίδα για όλους. Αφού ακόμα και το εβδομαδιαίο έντυπο Παραπολιτικά έμαθε για τον μέγα Έλληνα Σαράντο Καργάκο και το έργο του, τότε τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δίνει μάλιστα και εμβληματικό βιβλίο του αείμνηστου διδασκάλου του ελληνισμού μαζί με το έντυπο, αποδεικνύοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της ελληνικής παιδείας στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η διανομή ενός τέτοιου έργου στους λιγοστούς αναγνώστες του συγκεκριμένου εντύπου, αποτελεί πραγματική ευεργεσία.

 

Μέχρι πρότινος βλέπετε, το συγκεκριμένο έντυπο πίστευε ότι ο μεγάλος έλληνας Σαράντος Καργάκος ήταν διευθύνων σύμβουλος εκδοτικού ομίλου. Δημοσίευε μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες. Έγραφε σχετικά η εφημερίδα Δημοκρατία:

Το μένος, η εμμονή και η χυδαιότητα που δείχνει η εβδομαδιαία έκδοση (δεν την λες και εφημερίδα) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ επί 6 σχεδόν χρόνια, προχθές ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Προσπαθώντας να επιτεθούν για μια ακόμη φορά στον εκδότη της εφημερίδας «δημοκρατία» με φαντασιόπληκτες πληροφορίες, που ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να διασταυρώσουν, δημοσίευσε την φωτογραφία του αείμνηστου ιστορικού Σαράντου Καργάκου ως φωτογραφία του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας κ. Νίκου Χαβούτη,

Έτσι αποδεικνύουν περίτρανα ότι η δημοσιογραφική τους επάρκεια είναι ανύπαρκτη και το μόνο που κάνουν κάθε Σάββατο , είναι να επιτίθενται με κάθε τρόπο (συκοφαντίες, ψεύδη κλπ.) σε όποιον δεν είναι αρεστός στον χρηματοδότη τους. Αυτό ας το βλέπουν όσοι ασχολούνται έστω και ελάχιστα με το τι γράφουν. Η αγραμματοσύνη και η εμπάθεια περισσεύουν!

πηγή: εφημερίδα δημοκρατία

 

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ