Ακρίτα μαινόμενη κατά του Κ. Μητσοτάκη: «Ενοχλεί η εικόνα του πρωθυπουργού που ποστάρει διακοπές»!


Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την ανάρτηση του πρωθυπουργού από τις διακοπές του, στην Κρήτη.

Ο πρωθυπουργός ανήρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα Χανιά, αγκαλιά με τον γιό του, προκειμένου να του ευχηθεί, καθώς χθες έκλεινε τα 22. 

Μπορεί πίσω στην Αθήνα οι εκκρεμότητες να είναι πολλές και τα μέτωπα «ανοιχτά», ωστόσο φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να… ξεκλέψει λίγο χρόνο και να χαλαρώσει για λίγες ημέρες, στο πλάι της συζύγου και του γιου του.

Το γεγονός αυτό εξόργισε την Έλενα Ακρίτα, η οποία έσπευσε να καταδικάσει δημόσια το γεγονός.

«Δεν ενοχλεί η εικόνα πατέρα γιου στις διακοπές. Ενοχλεί η εικόνα του πρωθυπουργού που ποστάρει διακοπές σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να πάνε είτε λόγω κορωνοϊού είτε λόγω της ανεργίας που προέκυψε από τον κορωνοϊό. Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης θα έπρεπε να συμβαδίζει με τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε» έγραψε η πασίγνωστη συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Δεν ενοχλεί η εικόνα πατέρα γιου στις διακοπές. Ενοχλεί η εικόνα του πρωθυπουργού που ποστάρει διακοπές σε μια εποχή που…

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 2. August 2020

Τώρα εάν κάποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν είτε με τον έναν είτε με τον άλλο είναι προσωπικό θέμα, γι αυτό εμείς παραθέτουμε απλά την… είδηση!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ