«Προφητικό» μήνυμα από Στεφανίδου-Ευαγγελάτο που ταξίδεψαν φορώντας μάσκα στο πλοίο της γραμμής (video)


Ένα πρωτόγνωρο καλοκαίρι με θάλασσα, ήλιο αλλά και… μάσκα για όλους είναι το καλοκαίρι που διανύουμε, με την κυβέρνηση να βάζει υποχρεωτικά μέτρα πρόληψης ενάντια της εξάπλωσης της πανδημίας. Ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό φαίνεται να ανταποκρίνεται στην τήρηση των μέτρων και στη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Ωστόσο, το μήνυμα της Τατιάνα Στεφανίδου που ταξίδεψε με τον Νίκο Ευαγγελάτο, και τον γιο τους φορώντας μάσκα στο κατάστρωμα, αποδείχτηκε άκρως προφητικό, αφού το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε νέα μέτρα για τους ταξιδιώτες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η χρήση μάσκας θα είναι  πλέον υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων.  «Φοράμε πια όλοι μάσκες παντού» έγραψε η Τατιάνα στον λογαριασμό της, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση. 

Το γνωστό ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές με εξόρμηση στο Ιόνιο με το σκάφος τους να περνά από Κεφαλονιά, Ιθάκη και Μεγανήσι, όπως φαίνεται και σε πρόσφατες αναρτήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι επιτέθηκαν στη διάσημη παρουσιάστρια, κάνοντας λόγο για πειραγμένη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τα δίμετρα πόδια της.

Tο ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με τον γιό τους Νικόλας,  με πλοίο της Blue Star Ferries και  έδωσαν το δικό τους μήνυμα πως η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για όλους!

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ