Τις πόρτες του «παλατιού» της άνοιξε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο Κένταλ Τζένερ


Μπάνιο σε ολόχρυση μπανιέρα κάνει το πιο διακριτικό μέλος της οικογένειας των Καρντάσιαν – Τζένερ, ενώ στο σαλόνι της φιγουράρει πινακίδα από νέον με τις διαστάσεις του πέους.

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, η Κένταλ Τζένερ, άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα της βίλας της στο περιοδικό «Architectural Digest» για να ξεναγήσει τους αναγνώστες του στον χώρο που φέρει τη σφραγίδα της προσωπικότητάς της.

Ναι, η μπανιέρα από ατόφιο χρυσάφι θα μπορούσε να θεωρηθεί «κιτς», αλλά στην περίπτωση της Κένταλ Τζένερ μοιάζει περισσότερο με μια «εξτραβαγκάντζα», που δίνει μια διαφορετική νότα στο κατά τ’ άλλα μοντέρνο σπίτι της. Η 23χρονη, η οποία μόνο πέρυσι έβαλε 21.100.000 ευρώ στην τσέπη της από τη δουλειά της ως μοντέλο, όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό, θέλησε το νέο σπίτι της «να έχει χαρακτήρα».

Στην είσοδο, τους επισκέπτες υποδέχεται ένα από τα φημισμένα «γλυπτά από φως» του Τζέιμς Τέρελ, η αξία του οποίου υπολογίζεται από 420.000 ευρώ μέχρι 630.000 ευρώ. Όταν η Τζένερ διακοσμούσε τον χώρο, δεν επέτρεψε την τοποθέτηση τηλεόρασης στο καθιστικό, διότι προτιμάει να συζητάει όταν βρίσκετε με τους φίλους της, παρά να παρακολουθούν τηλεόραση. Μετέτρεψε, δε, την αίθουσα κινηματογράφου που υπήρχε αρχικά στο σπίτι σε ειδικό χώρο όπου ζωγραφίζει για να ηρεμεί.

Συλλογή από… τσάγια

Η πιο «πικάντικη» πλευρά της προσωπικότητάς της δεν βγαίνει στην κρεβατοκάμαρα, όπου τις εντυπώσεις κλέβει η συλλογή της από τσάγια, καθώς δηλώνει «εθισμένη» στο τσάι, μια και δεν πίνει ποτέ καφέ. Αποτυπώνεται στην πινακίδα από νέον στο καθιστικό που αναφέρεται σε «22 εκατοστά». Το έργο, αξίας 110.000 ευρώ που δημιούργησε η Τρέισι Εμιν το 1999, πιστεύεται ότι αναφέρεται στο μήκος του πέους του πρώην αγοριού της καλλιτέχνιδος.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ