Ο Ακης Πετρετζίκης ανέβηκε με τους φίλους του (και φέτος) στο βουνό των θεών


Όταν οι περισσότεροι celebrities τρέχουν στις θάλασσες, ο Άκης Πετρετζίκης παίρνει τα βουνά! Το ίδιο έκανε και φέτος απολαμβάνοντας εναλλακτικές διακοπές στον Όλυμπο!

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο ο πρώτος Έλληνας «MasterChef», παίρνει τους φίλους του και κάνουν ορειβασία στο βουνό των θεών της ελληνικής μυθολογίας. Αρχικά η παρέα πέρασε το βράδυ της στο καταφύγιο Ζολώτα, όπου εκεί έβγαλε και την καθιερωμένη φωτογραφία της από το ταξίδι, ενώ την επόμενη ημέρα έφυγε χαράματα για την κορυφή του βουνού. «At the top… with the Gods! Για άλλη μια φορά πιάσαμε κορυφή!» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης ποζάροντας στην κορυφή με την ελληνική σημαία. Λίγο αργότερα ο δημοφιλέστερος Έλληνας σεφ μοιράστηκε κι άλλες εικόνες από την εκδρομή τους, επισημαίνοντας πως τις ανέβασε για να σπάσει τη μονοτονία του Instagram, από τη Μύκονο και τις παραλίες.

«Όλυμπος: Παρτ του και η κλασική photo της χρονιάς από το καταφύγιό μας… κάθε χρόνο, ίδια εποχή… κάθε χρονιά στο ίδιο παγκάκι… είμαστε ξυπόλητοι, πίνουμε φραπέ και είμαστε χαρούμενοι [βάζω και παρτ του (σ.σ.: νούμερο δύο) για να σπάσω τη μονοτονία του ίνστα από Μύκονο, πισίνες κ.λπ.]» σημείωσε με χιούμορ στην ανάρτησή του ο εναλλακτικός celebrity Άκης Πετρετζίκης.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ