Κορονοϊός: «Καμπανάκι» από Χαρδαλιά για Θεσσαλονίκη και beach bar


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης «εμφανίστηκε» ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς – οποίος έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα, στα γραφεία της Helexpo στο Μαρούσι, στην Αθήνα- έκανε μία σύντομη παρέμβαση που διήρκεσε περίπου δύο λεπτά και αντάλλαξε μερικές κουβέντες με τους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το grtimes.gr, απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος αφού τον καλησπέρισε σχολίασε πως «όλοι είναι επί το έργον», ο υφυπουργός είπε πως «σήμερα η μέρα είναι δύσκολη, καθώς θα έχουμε τον ίδιο αριθμό (σ.σ. κρουσμάτων) με χθες» και πως στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται να υπάρχει αυξημένο φορτίο κορωνοϊού. Ωστόσο, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως τα πράγματα δείχνουν ελεγχόμενα.

Στη συνέχεια ανέφερε, πως το πρόβλημα δείχνει να προέρχεται από διάφορες εκδηλώσεις και beach bar, και είπε στον κ. Ζέρβα, πως «σε κάθε περίπτωση, αν χρειαστεί θα τα πούμε από κοντά». «Ελπίζω να μη χρειαστεί», απάντησε ο δήμαρχος προσθέτοντας πως «ελπίζω να σας δω στην έκθεση χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ