Αυτοκτόνησε η Daisy Coleman: Ο βιασμός από συμμαθητή και το ντοκιμαντέρ του Netflix


Aυτοκτόνησε την Τρίτη (04/08) η 23χρονη Daisy Coleman, η νεαρή που είχε καταγγείλει ότι βιάστηκε ηλικία 14 ετών από 17χρονο συμμαθητή της, σε πάρτι το 2012 στο Μέριβιλ, στο Μισούρι.

Η κοπέλα είχε μιλήσει για την τραγική εμπειρία της στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Audrie and Daisy» και είχε συγκινήσει με την ιστορία της.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η μητέρα της, Melinda Moeller Coleman, μέσω Facebook. «Ήταν η καλύτερη μου φίλη και μια καταπληκτική κόρη. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν. Μακάρι να μπορούσα να έδιωχνα τον πόνο της», έγραψε.

Ο θάνατος της κοπέλας έρχεται οκτώ χρόνια αφότου η ίδια η Coleman κατηγόρησε ένα συμμαθητή της στο γυμνάσιο για σεξουαλική επίθεση, όταν ήταν 14 ετών, στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο δικηγόρος του Barnett είπε ότι ο πελάτης του συνεργάστηκε με τις αρχές και υποστήριξε ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Εν τέλει ο Barnett ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια επιτήρησης. Η οικογένεια της Coleman ισχυρίστηκε ότι δεχόταν απειλές και ότι οι κατηγορίες αποσύρθηκαν γιατί οι γονείς του κατηγορούμενου είχαν … διασυνδέσεις με τις τοπικές Αρχές.

Η Coleman, που τελευταία είχε πάθος με τα τατουάζ, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπέστη εξευτελισμούς και πιέσεις από την τοπική κοινότητα, ενώ είχαν κυκλοφορήσει και μπλουζάκια που έγραφαν «Matt 1: Daisy 0».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ