Κρήτη: Κατήγγειλαν ασυνείδητη μάνα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί κλείδωνε τα παιδιά της στο σπίτι και έφευγε!

Τον αμέριστο θυμό των κατοίκων της Κρήτης έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία μάνα κλείδωνε στο σπίτι τα παιδιά της, βάζοντας λουκέτο στην κεντρική πόρτα, ενώ η ίδια έφευγε.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που φέρνει στο «φως» το cretalive.gr, οι άνδρες της Αστυνομίας Ηρακλείου πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα των παιδιών, μετά από καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια, ηλικίας 6 και 8 ετών, είχαν βρει το τηλέφωνο του οργανισμού μέσω διαδικτύου. Το μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι ισχυρίστηκε ότι η γιαγιά του, από την πλευρά του πατέρα τους, το είχε συμβουλεύσει να πάρει τηλέφωνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αν ποτέ η μητέρα τους τα άφηνε μόνα τους, επομένως έπραξε αυτό ακριβώς μία ημέρα που η γυναίκα τα κλείδωσε στο σπίτι και έφυγε.

Ως εκ τούτου, κλιμάκιο της Αστυνομίας έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας και εξακρίβωσε τα λεγόμενα του κοριτσιού, ενώ λίγο αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στην 37χρονη μητέρα, η οποία τώρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης κατά συρροή.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ