Αγκυροβόλησε στη Σύρο η θαλαμηγός των 40 εκατομμυρίων δολαρίων που ανήκει στον Μεξικανό «Mr Coca-Cola»! (video)

Την υπερπολυτελή θαλαμηγό «Forever One», που ανήκει στον Μεξικανό ιδιοκτήτη της Coca Cola, Μπρους Γκρόσμαν, υποδέχθηκε το νησί της Σύρου, για ακόμα μία χρονιά!

Ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Elsa, ενώ η θαλαμηγός αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων όχι μόνο λόγο της πολυτέλειας και της χλιδής που εκπέμπει, αλλά και λόγω του μήκους της που φτάνει τα 55 μέτρα, ενώ σε πλάτος τα 11 μέτρα.

Το γιότ των 40 εκατομμυρίων δολαρίων

To «Forever One» ναυπηγήθηκε το 2014 και κόστισε στον ιδιοκτήτη του 40 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 34.000.000 ευρώ! Πηγές αναφέρου πως εκείνο το διάστημα σχεδιαστές επισκέφθηκαν τις κατοικίες του ζάμπλουτου Λατινοαμερικάνου στη Μαδρίτη, το Τέξας, το Μοντερέι και το Τάμπικο του Μεξικού, προκειμένου να καταγράψουν το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής του ζευγαριού και να διαμορφώσουν ανάλογα και το υπερπολυτελές πλωτό τους σπίτι.

Το σούπερ γιοτ, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει οκτώ επισκέπτες σε τέσσερις πολυτελείς καμπίνες, καθώς και 14 μέλη πληρώματος.

Στο εξωτερικό του ξεχωρίζει το κόκκινο χρώμα, που παραπέμπει στην «The Coca-Cola Company», τα προϊόντα της οποίας ο Γκρόσμαν παράγει, εμφιαλώνει, διανέμει και πουλάει στο Μεξικό και άλλες περιοχές της Λατινικής Αμερικής.

Η περιουσία του «Mr Coca-Cola»

Η περιουσία του γνωστού κροίσου υπολογίζεται σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η θαλαμηγός και το πλήρωμά της πέρασαν το lockdown στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, ενώ το ζευγάρι ήταν πάνω στη θαλαμηγό, στις αρχές Ιουλίου, όταν αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία Arca Continental, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος ο Μπρους Γκρόσμαν, θεωρείται η 2η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca-Cola στην Λατινική Αμερική και 3η στον κόσμο.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ