Λαμία: Πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο καφενείο – Ο ένας τραυμάτισε τη γυναίκα του άλλου στο κεφάλι

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι όταν σε καφενείο της Ηράκλειας στην Λαμία, δύο θαμώνες, αλβανικής καταγωγής, πάνω στην κουβέντα τους άρχισαν να καυγαδίζουν

Κανείς στην αρχή, δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα ακολουθήσει. Οι δύο άντρες, κουβέντα στην κουβέντα, όχι μόνο δεν έλυσαν τις διαφορές τους αλλά συνέχισαν με μεγαλύτερη ένταση. Ο ένας μάλιστα εξ αυτών ειδοποίησε τα αδέρφια του τα οποία έσπευσαν στο καφενείο όμως δεν μπόρεσαν να σβήσουν την φωτιά και να κατευνάσουν τα πνεύματα, έπεσαν μάλιστα και κάποιες «ψιλές» παρουσία άλλων θαμώνων.

Έσπασε μπουκάλια και απειλούσε

Μάλιστα όπως τόνισαν περίοικοι ο έξω-φρενών αλλοδαπός έσπασε μπουκάλια μπύρας και απειλούσε τον ομοεθνή του την ώρα που τα αδέρφια προσπαθούσαν να τον «συμμαζέψουν».

Ο εκνευρισμένος αδερφός τους, λίγη ώρα μετά έφυγε από το καφενείο, πήρε το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε στη Δαμάστα που μένει ο έτερος ομοεθνής του.

Χτύπησε τη γυναίκα του «αντιπάλου»

Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πήγε στο σπίτι του έτερου Αλβανού και χτύπησε κατά τις ίδιες πληροφορίες με ξύλο την σύζυγο του στο κεφάλι.

«Πήγε στο σπίτι και χτύπησε την γυναίκα μου με ένα ξύλο, τώρα το ΕΚΑΒ την πάει στο Νοσοκομείο… » έλεγε λίγα λεπτά μετά το συμβάν ο σύζυγος της σε πρατήριο της περιοχής όπου και βρέθηκε μιλώντας σε όσους βρίσκονταν εκεί και τον ρωτούσαν τι συνέβη λίγο πριν πάει και αυτός στο Νοσοκομείο.

πηγή: lamianow.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ