Έρρικα Πρεζεράκου: Έκτακτη έκκληση για αίμα – Τα τελευταία νέα της υγείας της


Η πρωταθλήτρια του στίβου μίλησε μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται από την Παρασκευή.

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου. Ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη μετά την πολύωρη και λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ αναφέρθηκε στην περιπέτειά της ευχαριστώντας το Εθνικό Σύστημα Υγεία ενώ παράλληλα κάνει έκκληση για αίμα καθώς η ίδια έχασε πολύ και θα χρειαστεί να κάνει μετάγγιση,

Η Έρρικα παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της, σύντομα η ζωή της θα είναι και πάλι φυσιολογική.

«Πονάω, ναι. Αλλά εντάξει, θα περάσει κι αυτό», ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνοντας: «Έχω, νομίζω, αποφύγει τα χειρότερα, γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο, και τώρα είμαστε στη φάση του να δούμε λίγο, πως θα ανταποκριθεί λίγο το χέρι».

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε πολύ αίμα κατά τη μεταφορά της με ελικόπτερο από τον Κύθνο προς την Αθήνα και το νοσοκομείο ΚΑΤ. Έτσι, κρίθηκε απαραίτητη η μετάγγιση. «Θα πάω να κάνω μετάγγιση γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και έχασα πολύ αίμα χθες, ναι. Χρειάζομαι, τώρα θα κάνω, θα μου δώσουν δυο φιάλες, λογικά έχουν εδώ, αλλά, αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση και πρόθεση, δεν λέμε όχι» πρόσθεσε.

Συγκινημένη ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ και του Εθνικού Σύστημα Υγείας για την άμεση αντίδρασή τους. «Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν Super Puma, με πήγαν πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ» συμπλήρωσε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ