Άγριος καυγάς στο λιμάνι της Ερέτριας για μία θέση στο φέρι μποτ! (video)

Η μεγάλη αναμονή εχθές το το βράδυ στις ουρές στο λιμάνι της Ερέτριας, οδήγησε σε εκνευρισμό των οδηγών και… άγριους καυγάδες.

Εξ αιτίας των ζημιών στις γέφυρες στο Βασιλικό από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή, ο μόνος τρόπος για να μεταβεί κάποιος στην Αθήνα εχθές το βράδυ ήταν με το φέρι μποτ στην Ερέτρια.

ερετρια

Σύμφωνα με το protothema.gr, πάνω από 150 οχήματα περίμεναν εχθές το βράδυ να επιβιβαστούν στο φέρι, μεταξύ των οποίων και ένας οδηγός λεωφορείου.

ερετρια

Έτσι, οι ουρές στο λιμάνι της Ερέτριας, ήταν υπερβολικά μεγάλες, με τον κόσμο να μην μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν καυγάδες, όπως αυτός που καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο.

Όπως ακούγεται να λέει, ο έξαλλος οδηγός είχε παραχωρήσει τη θέση του σε πολλά Ι.Χ., αλλά όταν έφτασε η ώρα να επιβιβαστεί ο ίδιος στο φέρι μποτ, του είπαν τελικά ότι δεν χωράει.

ερετρια

Ο οδηγός ξέσπασε σε φωνές, ενώ και άλλοι οδηγοί που ταλαιπωρούνταν στην ουρά «μπλέχτηκαν» στον άγριο καυγά, και λίγο έλειψε να «πιαστούν στα χέρια». Ευτυχώς αυτό δεν συνέβη και οι εμπλεκόμενοι ξέσπασαν τα νεύρα τους μόνο με φωνές.

ερετρια

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here