Η Έλενα Χριστοπούλου έξαλλη για τη χρήση της μάσκας: «Τα κάναμε όλα κ@λο!»


Η Έλενα Χριστοπούλου με καυστικά σχόλια ξέσπασε στον λογαριασμό της στο Instagram για τη χρήση της μάσκας και όσα θεωρεί ότι θα ακολουθήσουν.

Έλενα Χριστοπούλου

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων, φανερά εκνευρισμένη και με ειρωνικό ύφος, «κατακρίνει» αυτούς που αγνοούν την σοβαρότητα της κατάστασης και απολαμβάνουν το καλοκαίρι χωρίς μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική. Έλενα Χριστοπούλου

Αγανακτισμένη μιλάει για όσα πιστεύει ότι έρχονται τον Σεπτέμβριο, λόγω της «επιλογής μας να μην προσέξουμε όταν έπρεπε» και τονίζει πως «τα κάναμε όλα κ@λο!».

Έλενα Χριστοπούλου

Στην δημοσίευση της λέει: «Ελα μωρε καλοκαιρι ειναι .. τι μασκες και κουταμαρες , τι και αν ξεπερασαμε τα 200 κρουσματα την ημερα , σιγα τωρα ε θα πεθανουν καποιοι , θα νοσησουν καποιοι αλλοι , τα παιδια δεν θα ζησουν καμια κανονικοτητα απο Σεπτεμβριο οπως φαινεται , επιχειρησεις κλεινουν καθε ημερα , η ανεργια βαραει κοκκινο , και κατα το Φθινοπωρο θα μας φταινε ολα εκτος απο την επιλογη μας να μην προσεξουμε οταν επρεπε! Και οταν θα ερθει η στιγμη στην ουρα του supermarket να γεμιζουμε καροτσακια με χαρτια υγειας- για να μην πω το αλλιως- να θυμηθουμε τοτε … οτι τα καναμε ολα κ@λο»!

View this post on Instagram

Ελα μωρε καλοκαιρι ειναι .. τι μασκες και κουταμαρες , τι και αν ξεπερασαμε τα 200 κρουσματα την ημερα , σιγα τωρα ε θα πεθανουν καποιοι , θα νοσησουν καποιοι αλλοι , τα παιδια δεν θα ζησουν καμια κανονικοτητα απο Σεπτεμβριο οπως φαινεται , επιχειρησεις κλεινουν καθε ημερα , η ανεργια βαραει κοκκινο , και κατα το Φθινοπωρο θα μας φταινε ολα εκτος απο την επιλογη μας να μην προσεξουμε οταν επρεπε! Και οταν θα ερθει η στιγμη στην ουρα του supermarket να γεμιζουμε καροτσακια με χαρτια υγειας- για να μην πω το αλλιως- να θυμηθουμε τοτε … οτι τα καναμε ολα κωλο!

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ