Κορονοϊός στην Αυστραλία: 19 νεκροί και 331 κρούσματα στη Βικτόρια σε 24 ώρες


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Οι αρχές στη Βικτόρια, την πολιτεία με τον δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό στην Αυστραλία, κατέγραψαν μικρή αύξηση των νέων μολύνσεων από τον SARS-CoV-2 σήμερα, δίνοντας τροφή στις ελπίδες που εκφράζονται ότι η κατάσταση σταθεροποιείται αφού το δεύτερο κύμα της πανδημίας τις ανάγκασε να θέσουν ξανά την πόλη της Μελβούρνης σε lockdown.

Οι υπηρεσίες υγείας της Βικτόριας ανακοίνωσαν ότι κατέγραψαν 19 θανάτους εξαιτίας του COVID-19 και 331 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 τις προηγούμενες 24 ώρες. Την προηγουμένη, είχαν ανακοινώσει ισάριθμους θανάτους και 322 μολύνσεις.

Ο ημερήσιος απολογισμός των μολύνσεων στη Βικτόρια έφθασε στην κορύφωσή του, τα 725, την 5η Αυγούστου και βαίνει μειούμενος τις τελευταίες ημέρες, μετά την επιβολή αυστηρού περιορισμού στη Μελβούρνη τη 19η Ιουλίου.

22.000 κρούσματα και 332 νεκροί

Σε εθνικό επίπεδο, η Αυστραλία καταγράφει περίπου 22.000 μολύνσεις και 332 θανάτους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο απολογισμός αυτός είναι σημαντικά πιο χαμηλός από εκείνους άλλων ανεπτυγμένων κρατών.

Πέραν των δύο μεγαλύτερων πολιτειών, της Βικτόριας και της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο ιός, διαβεβαιώνουν οι αρχές, έχει ουσιαστικά εξαλειφθεί.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ