Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος. Δώστε στις σκέψεις σας μια ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή τους. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Ξανακερδίστε τη θέση σας στον χώρο όπου κινείστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική σας ζωή. Εάν το κενό που νιώθετε λόγω έλλειψης σχέσης είναι μεγάλο και αισθάνεστε ότι πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση για αυτά που νιώθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεών σας. Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις δημιουργεί επαφές με ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι και δεχθείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί. Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταναλώστε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Μπορεί να είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε αρκετά από τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι βέβαιο πως οι επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις σας σύντομα θα φέρουν αύξηση στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά ζητήματά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ισως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα τα οποία θα μπουν στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενισχύονται σημαντικά η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας. Ξεκινήστε την επανάσταση σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ