Το καινούριο τραγούδι του Monsieur Zeraw «Mαkorokoto» ήρθε για να ξεσηκώσει με τον αφρικάνικο ρυθμό του


Αποκλειστικές εικόνες από τα backstage των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ για το πρώτο σόλο single του Zeraw με τίτλο «Mαkorokoto»

Το πρώτο solo single του Monsieur Zeraw από το δημοφιλές συγκρότημα Vegas, με τίτλο «Mαkorokoto», απέκτησε βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή με special guest star τη Shaya και την υπογραφή του designer των Celebrity Skin Δημήτρη Στρέπκου τόσο στο concept και στη σκηνοθεσία όσο φυσικά και στο styling.

H «Espresso» εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τα backstage του γυρίσματος, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε φυσικούς χώρους στην Αθήνα. Εκτός από την εντυπωσιακή Shaya, η οποία δίνει… ρέστα ως βασίλισσα του afrodance, στο βιντεοκλίπ συμμετέχουν επίσης ο ίδιος, ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Γεωργία Σιακαβάρα και o designer και μοντέλο Andreu Honeycutt.

Μιλώντας στην «Espresso» πριν από λίγες ημέρες για το πρώτο του προσωπικό βήμα στη δισκογραφία, αφού οι Vegas κάνουν πλέον ένα καλλιτεχνικό break, ο Monsieur Zeraw είχε πει χαρακτηριστικά: «Αυτή την περίοδο βρήκαμε ευκαιρία με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος να κάνουμε μια προσωρινή δισκογραφική παύση στις κυκλοφορίες των Vegas, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκφραστούμε σε προσωπικό – καλλιτεχνικό επίπεδο με μια σειρά από σόλο κυκλοφορίες καθενός. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο μου σόλο τραγούδι ως Monsieur Zeraw με τίτλο ”Μakorokoto” από τη δισκογραφική μας εταιρία, τη Spicy. Έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα και όντας γεννημένος στη Ζιμπάμπουε, κουβαλάω δύο κουλτούρες μέσα μου και ήθελα αυτό να το αποτυπώσω στο νέο μου τραγούδι, συνδυάζοντας το afrobeat με τον ελληνικό στίχο. Μπορώ να πω με περηφάνια πως είναι το πρώτο afrogreek τραγούδι στην Ευρώπη! Είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το βίντεο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στο YouTube».

Και, επειδή σίγουρα αναρωτιέστε τι σημαίνει «Μakorokoto», όπως ανέφερε ο καλλιτέχνης στην ίδια συνέντευξή του, «είναι το ‘‘Συγχαρητήρια’’ στη διάλεκτο Σόνα της Ζιμπάμπουε». Makorokoto και από εμάς, λοιπόν, τόσο για το τραγούδι όσο και για το βιντεοκλίπ που θα κυκλοφορήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ