Δείτε 30 κόντρες με την εκπληκτική McLaren 720S (vid)


Έχουμε δει τη McLaren 720S να τα βάζει σχεδόν με όλα τα supercars και ήδη ξέρουμε ότι έχει γίνει το φόβητρο σε κάθε κόντρα, ακόμη και στη νορμάλ μορφή της. Εδώ το κανάλι DragTimes του YouTube κάνει μια ανακεφαλαίωση στις κόντρες που έκανε με την –ιδιόκτητη– McLaren του τους τελευταίους 12 μήνες.

Οι τύποι του DragTimes έστησαν την 720S δίπλα σε 30 διαφορετικά αυτοκίνητα, από ηλεκτρικά μέχρι καραφτιαγμένα συμβατικά. Κι από τις 30 κόντρες έχασε μόλις τις δύο: μία απέναντι σε ένα πολύ βελτιωμένο Nissan GT-R (στο 12’ 25”) και μία απέναντι στην Porsche 918 Spyder (στο 10’ 25”). Όμως η δεύτερη κόντρα έγινε σε γλιστερό δρόμο όπου η τετρακίνηση έδινε στην Porsche μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς ακούς τη McLaren να σπινάρει σε διάφορες φάσεις. Και σε μια ρολαριστή κόντρα εν κινήσει, που έγινε μετά, η 720S την κέρδισε την 918 Spyder.

Δείτε και τις 30 κόντρες. Θα σας πάρει μόνο 15 λεπτά, και αξίζει τον κόπο καθώς θα δείτε τη McLaren να ταπεινώνει από τον πολυδιαφημισμένο ηλεκτρικό «φονέα γιγάντων», το Tesla Model S P100D, έως αλαζονικά supercars όπως τη Lamborghini Aventador SV.

Το DragTimes θα κρατήσει την 720S μόνο άλλους 3 μήνες και θα της φορέσει καινούργια, καλύτερα λάστιχα για ακόμη καλύτερους χρόνους από τα 9,92” που πέτυχε το 1/4 του μιλίου (0-402 m) και τα 280 km/h που έπιασε μέσα σε μισό μίλι (804,5 m). O Brooks Weisblat, o ιδιοκτήτης και παρουσιαστής του καναλιού, λέει ότι η McLaren είναι το πιο εντυπωσιακό supercar που είχε ποτέ στην κατοχή του – και δεν είχε λίγα…



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ