Άννα Παναγιωτοπούλου, Νένα Μεντή και Μίνα Αδαμάκη: Η Μπεμπέκα θέλει μια χάρη, κανονίστε!


Είναι η αγαπημένη θεία της μικρής οθόνης. Εκείνη που έκανε τα μπάνια της στον Ωρωπό και συμβούλευε πάντα τις ανιψιές της με εκείνη τη φωνή της λογικής που μόνο μια καλή θεία θα μπορούσε να έχει. Η Άννα Κυριακού στην τηλεοπτική σειρά του 1990 «Τρεις Χάριτες» υποδυόταν τη θεία Μπεμπέκα που βρισκόταν πάντα δίπλα στην Όλγα, την Ειρήνη και τη Μαρία.

Πλέον στα 90 της, έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αποφασίσει να δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις. Σε μία από αυτές, λοιπόν, στην Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, η Άννα Κυριακού θυμάται και εξομολογείται για τη σειρά που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, τις Τρεις Χάριτες, ότι ήταν ευλογία που συμμετείχε:

Αλλιώς, δεν θα με θυμόταν κανείς. Ήταν μια πολύ ωραία σειρά, με αξιοπρέπεια. Δεν υπήρχε βωμολοχία και κυρίως είχε κείμενο με χιούμορ.

Ποια είναι όμως σήμερα η σχέση της με τις τρεις πρωταγωνίστριες;

Αξιολάτρευτες, αλλά δυστυχώς δεν βρισκόμαστε πλέον εδώ και πολλά χρόνια. Το επάγγελμά μας το έχει αυτό. Κάνουμε μια σειρά και μετά εξαφανιζόμαστε μεταξύ μας. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε μοναχικά όντα. Για μένα θα ήταν ευτυχία μια μέρα να ανοίξει η πόρτα και να μπουν «οι τρεις χάριτες» μέσα στο σπίτι μου. Μακάρι να συμβεί!

Άννα Παναγιωτοπούλου, Νένα Μεντή και Μίνα Αδαμάκη η θεία Μπεμπέκα έχει ένα όνειρο. Μακάρι να το πραγματοποιήσετε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ