Η Κατερίνα Καραβάτου φοράει μάσκα για να προστατέψει τη μητέρα της!

Εν όψει κορωνοϊού, άπαντες είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε μάσκα, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά. Πολλοί όμως ξεχνιούνται και θεωρούν πως επειδή βρίσκονται σε κάποιο σπίτι, δεν κινδυνεύουν από τον ιό.

Η Κατερίνα Καραβάτου όμως, σαν υπεύθυνος πολίτης, έχει το αίσθημα της εσωτερικής ευθύνης και προστατεύει τον εαυτό της, αλλά και τους γύρω της με την χρήση μάσκας, όπου κι αν βρίσκεται.

Η γνωστή παρουσιάστρια πήγε να επισκεφθεί την μητέρα της, Κική, στην Θεσσαλονίκη. Η ίδια της έχει μεγάλη αδυναμία, και γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθεί όσο μπορεί να μην την φέρει σε ενδεχόμενη επαφή με τον ιό ο οποίος παραμονεύει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να φοράει μάσκα, διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο παρέα με τη μαμά της.

«Εγώ έτσι καταλαβαίνω πως πρέπει να προστατέψω, να φροντίσω και να κάνω παρέα στη μαμά μου. Φορώντας τη μάσκα μου και διαβάζοντας μας, αυτά που μας αρέσουν. Ελπίζω σε μια καλή μέρα για όλους μας – να είστε γεροί και δυνατοί»

 

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ