Δύναμη ψυχής! Αγρότης στην Κρήτη οδήγησε ακρωτηριασμένος για να ζητήσει βοήθεια-Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του

 

«Μάθημα ζωής με δύναμη ψυχής»! Οταν το πάθος για ζωή,υπερβαίνει το σώμα, τότε όλοι σιωπούν και απλά υποκλίνονται…

Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι κάτοικοι στην Μεσαρά της Κρήτης, από την περιπέτεια ενός 52χρονου συγχωριανού τους, ο οποίος αν και τραυματίστηκε βαρύτατα σε ατύχημα που είχε την Τετάρτη με το τρακτέρ του, εντούτοις υπέδειξε απίστευτο ψυχικό σθένος.

Ο αγρότης είχε πάει με το τρακτέρ του σε αγροτική περιοχή του Πλατάνου για να γεμίσει με νερό ένα βυτίο. Ωστόσο για άγνωστους λόγους ο «σταυρός» έπιασε το παντελόνι του με αποτέλεσμα να τον παγιδεύσει και να του «αλέσει» στην κυριολεξία το πόδι.

Όταν ο 52χρονος διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας ώστε να ζητήσει βοήθεια, κατάφερε να δέσει με ένα σύρμα, το σχεδόν ακρωτηριασμένο πόδι του και αιμόφυρτος να οδηγήσει το αγροτικό μηχάνημα μέχρι την πλατεία του χωριού του. Μόλις φίλοι και συγγενείς είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί υπέστησαν σοκ. Ο 52χρονος αγρότης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here