Η Νάταλι Κάκκαβα έκλαιγε με λυγμούς on air (video)


Κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not». Η Ναταλί Κάκκαβα δεν μπόρεσε να κρατηθεί και… λύγισε το πρωί της Τρίτης, όταν ο συμπαρουσιαστής και σύζυγός της Γρηγόρης Γουντάρας θέλησε να κάνει μια έκπληξη στη συνεργάτιδά τους στο πρωινό του Open Ελένη Χατζίδου, παρουσιάζοντας ένα σύντομο απόσπασμα, στο οποίο ο πατέρας της τραγουδίστριας Τριαντάφυλλος Χατζίδης ερμηνεύει τη γνωστή, διαχρονική επιτυχία του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα».

Τόσο η Ελένη όσο και ο άντρας της Ετεοκλής Παύλου έδειξαν έκπληκτοι και χαμογέλασαν πλατιά, με την πρώτη να σιγοντάρει τραγουδώντας και η ίδια. Ωστόσο, η όμορφη έκπληξη στη μία παρουσιάστρια της εκπομπής φόρτισε πολύ συναισθηματικά την Νάταλι Κάκκαβα, η οποία έχασε πατέρα και μητέρα όταν ήταν πολύ μικρή.

Η Ναταλί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με αποτέλεσμα να σπεύσει δίπλα της η Ελένη και να την αγκαλιάσει στοργικά. «Να είστε καλά, να τους έχετε και να τους αγαπάτε, παιδιά, συγγνώμη» κατάφερε να ψελλίσει ανάμεσα στα δάκρυά της, που έτρεχαν… ποτάμι στα μάγουλά της. Ο άντρας της Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε στοργικά, από την πλευρά του: «Σε καταλαβαίνω. Θα βάλω και εγώ τα κλάματα. Τι έγινε, ρε παιδιά; Ρε, μωρό μου; Γιατί τώρα είναι κολλητικό αυτό… Χάλια είμαστε» είπε, προσπαθώντας να αποφορτίσει το έντονα φορτισμένο από τη συγκίνηση κλίμα στον αέρα της εκπομπής.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ