Οι Έλληνες celebrities δεν χαμπαριάζουν από κορωνοϊό και συνεχίζουν να οργώνουν την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη


Διακοπές ολούθε για τους Ελληνες celebrities, που χαίρονται το καλοκαίρι σε όμορφα μέρη της πατρίδας μας.

Μπορεί το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού να μας… χτυπά την πόρτα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ να είναι πλέον τριψήφιος και οι μάσκες προστασίας να έχουν γίνει το αναγκαίο αξεσουάρ της εποχής, ωστόσο η μεγάλη αργία του Δεκαπενταύγουστου βρίσκεται πια προ των πυλών, γεγονός που έχει οδηγήσει τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου σε παραλίες, ποτάμια και νησιά.

Μαζί και τα πρόσωπα της showbiz που γεμίζουν τις «μπαταρίες» τους, καθώς προετοιμάζονται για έναν δύσκολο και πρωτόγνωρο για όλους χειμώνα.

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, συνεχίζοντας το road trip τους στην Ελλάδα με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού του ισχυρού άντρα των media, έφτασαν μέχρι τη Θράκη κι έκαναν βαρκάδα στο Δέλτα του ποταμού Εβρου.

Εμπειρία

Φυσικά, η όμορφη σχεδιάστρια μόδας δεν παρέλειψε να απαθανατίσει στιγμιότυπα από αυτή την εμπειρία τους και να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως κάνει σε κάθε προορισμό που εξερευνούν με τον αγαπημένο της. Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια κι έχουν κάνει πολλά. Πριν από τη Θράκη ήταν στο Νυμφαίο, στη Φλώρινα. Αύριο, ποιος ξέρει;

Η Μάρα Ζαχαρέα, από την άλλη μεριά, επέλεξε για ακόμα μια χρονιά το αγαπημένο της νησί, την Πάρο, ώστε να ξεκουραστεί από τις πολλές υποχρεώσεις της στο Star. H δημοσιογράφος και διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού, η οποία παρουσιάζει και το κεντρικό δελτίο του σταθμού, βρίσκεται στον κυκλαδίτικο προορισμό από τα τέλη Ιουλίου, οπότε ξεκίνησε η καλοκαιρινή άδειά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει «κλικ» από τις διακοπές της στο Instagram, όπου είναι αρκετά ενεργή.

 

Μπικίνι

Όπως πρόσφατα, που δημοσίευσε φωτογραφίες της από την παραλία, στις οποίες τη βλέπουμε να χαλαρώνει, φορώντας ένα κατακόκκινο μπικίνι, παρέα με τη συνάδελφό της από τον Σκάι Μαρία Αναστασοπούλου.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μαζί με την κόρη τους Ισμήνη ξεκουράζονται οικογενειακώς στην Κρήτη. Όσο για τον ακριβή προορισμό τους, είναι το Ηράκλειο, απ’ όπου πραγματοποιούν καθημερινές αποδράσεις στα άπειρα πανέμορφα μέρη της μεγαλονήσου.

Το tour στην Ελλάδα συνεχίζεται και για τη Σίσσυ Χρηστίδου, αφού, μετά τις Κυκλάδες, αποφάσισε να επισκεφτεί τα Επτάνησα. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open «Ελα, χαμογέλα» ταξίδεψε στην Κέρκυρα με τους δύο γιους της Φίλιππο και Μάικ και τον φίλο και κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο.

Στο Ιόνιο, τέλος, αρμενίζει με σκάφος και η Κατερίνα Καινούργιου, έχοντας δίπλα της τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε!» ευτυχεί πραγματικά αυτήν την εποχή και μοιράζεται με τους χιλιάδες followers της ειδυλλιακές εικόνες από τους σταθμούς του ταξιδιού τους.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ