Ο Βαλάντης μίλησε για την παρεξήγηση με τον Αντώνη Ρέμο φορώντας μάσκα (video)

Σούσουρο είχε επικρατήσει με τα τον τελευταίο σχολιασμό του γνωστού τραγουδιστή, Βαλάντη, σχετικά με την μη χρήση μάσκας του συναδέλφου του, Αντώνη Ρέμου, κατά την άφιξή του σε γνωστό ξενοδοχείο στη Ρόδο.

Ο Χρυσοβαλάντης, όπως θέλουν να τον αποκαλούν πλέον, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο θέμα για να ξεκαθαρίσει τη θέση του, προκειμένου να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση.

«Αυτή την ανακοίνωση θα την έκανα για οποιονδήποτε πελάτη αν έβλεπα σε ξενοδοχείο χωρίς μάσκα. Τα έβαλα με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου που άφησαν έναν πελάτη χωρίς μάσκα. Έπρεπε να το σκεφτούν οι υπεύθυνοι και ο Αντώνης κυρίως. Εμείς οι καλλιτέχνες δίνουμε το παράδειγμα στον κόσμο. Πρέπει εμείς πρώτα από όλα να τηρούμε τους κανόνες. Εγώ με τον Αντώνη δεν έχω τίποτα να χωρίσω. Ξεκινήσαμε μαζί. Δεν ανέφερα καν το όνομά του και τον ανέφερα σαν πελάτη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βαλάντης ο οποίος παρευρέθηκε στην εκπομπή με μάσκα, δήλωσε πως αν χρειαστεί να τραγουδήσει, θα το κάνει με την χρήση μάσκας καθώς όπως παραδέχτηκε ο ίδιος την έχει συνηθίσει.

«Ήμουν από τους πρώτους που πίστευα ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει έξαρση. Ο ιός δεν σκοτώνεται σε αυτές τις θερμοκρασίες. Ήταν λάθος πληροφόρηση»

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ