Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, των οποίων η αξία, όπως πιστεύετε, δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική. Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι οι οποίοι θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρά την καλή επικοινωνία σας, θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς λύσεις. Ανεξαρτήτως τι πρέπει και τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες σας, ακόμα κι αν τις θεωρείτε συντηρητικές. Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και ύπαρξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, κυρίως αυτά που αφορούν τη συναισθηματική ζωή σας. Προσέξτε μόνο τα ανανεωμένα κέφια σας, για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στα οικονομικό σας. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι, οι πιθανότητες να ανακαλύψετε το άλλο σας μισό θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μη δυσκολέψετε τα πράγματα και προκαλέσετε ψυχρότητα ανάμεσά σας. Φροντίστε η επαγγελματική δράση σας να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια, όσο αποφασισμένοι κι αν είστε για τα αποτελέσματα τα οποία μπορείτε να επιτύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους των οποίων δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη. Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο το οποίο εσείς δεν διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων. Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες. Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή διάθεση θα προσελκύσετε πολλά άτομα.

ΛΕΩΝ: Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρξαν προκάλεσαν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Η αιχμηρότητα που θα διατηρείται θα επηρεάζει λίγο πολύ τις οικογενειακές σχέσεις σας. Πριν εκφράσετε πόσο τα αγαπάτε ή πόσο σας έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις τους και τις ανάγκες τους. Με αμεσότητα θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα διαισθάνεστε ότι δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς γιατί δεν θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να είστε αρκετά ευέξαπτοι με τους άλλους. Οι συγκρούσεις με τα άτομα του οικογενειακού χώρου θα είναι αναπόφευκτες και αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, τουλάχιστον κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες να περάσετε, ώστε να πάψετε να νιώθετε απογοητευμένοι από προβλήματα που συναντάτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή μέχρι τώρα φροντίζατε να είστε μονίμως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε και με τα οικογενειακά σας, τα οποία έχετε αφήσει την άκρη. Ετσι κι αλλιώς, έχετε ανάγκη από ξεκούραση, τόσο σωματική όσο και ψυχική, αφού είστε αρκετά επιφορτισμένοι με κάποιες εξελίξεις που τρέχουν. Ξεκουραστείτε για να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να γίνετε πάλι δυνατοί και ακμαίοι. Διατηρήστε κάποιο επίπεδο στις συζητήσεις, τις συναντήσεις καις τις επαφές σας για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές στη συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους θα καταφέρετε να βγείτε από τα αδιέξοδα. Η εσωτερική πίεση να φτάσετε τους στόχους σας θα βγει σε εξωτερικό εκνευρισμό, ο οποίος δεν θα σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά τις προθέσεις των άλλων.
Εστιάστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε εντελώς διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση. Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα της καταπίεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και ανακαλύψτε την ουσία τους. Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τον ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά και αυτόν που παίζει καθένας με εσάς. Η οικειότητα που θα αναπτύξετε με κάποιους θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη όσο και στην κατανόηση. Βέβαια, μπορεί οι επαφές σας να καλυτερεύουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές. Η προσωπική γοητεία σας θα παίξει και αυτή τον ρόλο της στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Αναγκαία στις σχέσεις σας δεν είναι μόνο η σιγουριά, αλλά και η αντοχή τους στον χρόνο. Ο δυναμισμός και η γοητεία σας θα διατηρήσουν την ηγετική θέση σας στο περιβάλλον σας, αλλά και εσείς θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιώσουν τα προνόμια που έχετε. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα σας απαλλάξει αρκετές φορές από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πολύ συχνά γίνονται αιτία να επιβαρύνεται η υγεία σας. Η ένταση δεν σας ωφελεί και γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτάτε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται. Εάν αναζητείτε καινούργιους τρόπους για να ανακτήσετε την καλή φόρμα σας, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα. Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα ανακάμψετε οικονομικά. Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Εως το τέλος του μήνα διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια ομαλή κατάσταση στις σχέσεις σας. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε το πείσμα σας να σας παρασύρει σε υπερβολές. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ