Ηλεία: Ακυρώθηκε η συναυλία μετά τις καταγγελίες των πολιτών και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Ακυρώθηκε τελικά η συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, μετά τις καταγγελίες των πολιτών και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στον Ιππικό Όμιλο βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με αποτέλεσμα τελικά οι διοργανωτές να αποφασίσουν να αναβληθεί η εκδήλωση.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν την σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».

Νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει ότι «καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη. Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί…»!

Τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά προκάλεσαν οι καταγγελίες κατοίκων της Ηλείας για την προγραμματισμένη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού καθώς, όπως είπαν, ανησυχούσαν για έξαρση των κρουσμάτων, δεδομένου ότι οι νέοι τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει η πανδημία.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ