«Άγριες μέλισσες» και… κορμάρες της showbiz στην Μύκονο για βουτιές!


Πλατσουρίσματα, ηλιοθεραπεία, κορμιά που κόβουν την ανάσα και μια «Άγρια μέλισσα» να χαλαρώνει μακριά από το… Διαφάνι! Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του Αυγούστου και παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε όλοι μας αυτό το καλοκαίρι λόγω της πανδημίας, οι celebrities δεν απαρνιούνται τη Μύκονο!

Και αν εξαιτίας των μέτρων, το ξενύχτι στα κλαμπ και τα μπαράκια του νησιού είναι πλέον… απαγορευμένο, μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές έγιναν πρωινοί τύποι και δεν ξεκολλάνε από τις παραλίες. Πρώτες και καλύτερες οι δυο καλές φίλες της εγχώριας showbiz Σόφη Πασχάλη και Νικολέττα Καρά, οι οποίες χάρισαν spicy στιγμιότυπα σε παπαράτσι και λουομένους.

Με κορμιά για πολλά βραβεία, τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια έκαναν τις βουτιές τους, δείχνοντας να μην ενοχλούνται από την παρουσία των φωτογράφων! Και η Τραϊάνα Ανανία όμως δεν πάει πίσω στον άτυπο διαγωνισμό «Super bodies of Mykonos». Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, αραχτή και λάιτ πάνω σ’ ένα στρώμα, δεν ξίνισε στιγμή την ώρα που έσκαγαν πάνω της τα «κλικ» των φωτογραφικών μηχανών, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα .

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η πρώην παίκτρια του «My style rocks» ήταν να μην πάει στο νησί! Κόλλησε εκεί και δεν λέει να φύγει! «Προσγειώθηκε» στο Nammos φορώντας ένα λεοπάρ και σέξι ολόσωμο μαγιό, με το μπούστο της να χαρίζει πλούσιο θέαμα! Στο Nammos ήταν όμως και η Βίκυ Κάβουρα μαζί με τους Νίκο Κοκλώνη και Τρύφωνα Σαμαρά. Με ένα εντυπωσιακό μαύρο μαγιό, η σέξι ηθοποιός έτσι όπως το πάει με τις καυτές εμφανίσεις της θα ανακηρυχτεί για φέτος η «βασίλισσα» της παραλίας, που άλλες εποχές βούλιαζε από λουομένους με γερά πορτοφόλια.

Όσο για τον Θοδωρή Μαραντίνη; Έκανε και εκείνος τις βουτιές του, δείχνοντας σε όλους τα πολλά τατουάζ που κοσμούν το σώμα του.

Την παράσταση όμως έκλεψε η Μαρία Κίτσου, που… υπέκυψε στα θέλγητρα του νησιού και φωτογραφήθηκε με στιλ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμεινε! Η τηλεοπτική «Λενιώ» της σειράς που τα σπάει άφησε για λίγο το Διαφάνι για να χαλαρώσει πριν αρχίσουν ξανά τα γυρίσματα στις «Άγριες μέλισσες» και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στιγμές από τις ανέμελες διακοπές της!

Δείτε επίσης:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ