Μια ανάσα από τους παραθεριστές η φωτιά στη Μυτιλήνη! Απείλησε σπίτια και ξενοδοχεία (video)


Τρόμος στη Μυτιλήνη με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί και καίει εκτάσεις χαμηλής βλάστησης μεταξύ Πέτρας και Μολύβου.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη να οριοθετήσουν τη φωτιά καθώς στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Φωτιά πάνω από το λιμάνι της Πέτρας!

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο Καβάκι της Πέτρας, πάνω από το λιμάνι. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και είναι ορατή από την παραλία, όπου βρίσκεται αρκετός κόσμος.https://stonisi.gr/post/10764/fwtia-panw-apo-to-limani-ths-petras-realtime-pics

Gepostet von Στο Νησί am Montag, 17. August 2020

Σύμφωνα με το stonisi.gr, η φωτιά ξεκίνησε από το Καβάκι, πάνω από το λιμάνι της Πέτρας και απείλησε παραθεριστικές κατοικίες και ξενοδοχεία. Μέχρι στιγμής έχει καεί ένα ποιμνιοστάσιο και μια αποθήκη.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την πυρκαγιά στην Πέτρα.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την πυρκαγιά στην Πέτρα.Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με μεγάλα οχήματα, μικρές υδροφόρες, αλλά και εναέρια μέσα, δύο PZL και ένα ελικόπτερο. https://stonisi.gr/post/10764/fwtia-panw-apo-to-limani-ths-petras-pics-video-updated

Gepostet von Στο Νησί am Montag, 17. August 2020

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές με υδροφόρε του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Δύο πετζετέλ κάνουν ρίψεις νερού από αέρος και αναμένονται ενισχύσεις από δύο καναντέρ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ