Δημοσιεύσεις που προκαλούν τρόμο και ανησυχία για το μέλλον της Ελλάδας

Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε άναυδοι την εμφάνιση δημοσιεύσεων που αφορούν την προσωπική ζωή του πρωθυπουργικού ζεύγους και παραπέμπουν σε πρωτοσέλιδα Βορειοκορεατικών εφημερίδων που υμνούν τον Κιμ Γιόνγκ Ουν για την σοφία και την ομορφιά του.

Είναι αδύνατον ο κύριος Μητσοτάκης και η σύζυγός του να επικρατούν τέτοια δημοσιεύματα. Ουδείς άνθρωπος με στοιχειώδη λογική, πόσο μάλλον ένας πρωθυπουργός θα ανεχόταν αυτή την επίδειξη οσφυοκαμψίας σε μία κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Τα κίνητρα όσων αναρτούν τέτοια δημοσιεύματα, είναι άγνωστα.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που αγοράζουν μπάμιες με βραδινή τουαλέτα;

Στην καλύτερη περίπτωση, είναι μία κωμική απόπειρα κολακείας, που θα περιμέναμε να τη συναντήσουμε σε φεουδαρχικές αυλές τον μεσαίωνα.

Στην χειρότερη όμως περίπτωση, αποτελούν μία προβοκάτσια όχι μόνο κατά της κυβέρνησης, αλλά κατά της ίδιας της πατρίδας. Όταν ο ελληνικός λαός βιώνει μία άνευ προηγουμένου κρίση σε όλα τα επίπεδα. Υγειονομική, οικονομική, εθνική. Όταν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας δεν μπορούν να προσφέρουν τα βασικά στις οικογένειές τους και την ίδια στιγμή διαβάζουν τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, εξοργίζονται.

Μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια πραγματικών χρηστών για αυτά τα δημοσιεύματα είναι ενδεικτική για να γίνει κατανοητή η κοινωνική οργή που επιφέρουν. Μία κοινωνική οργή που εάν συνεχίσει, ουδείς γνωρίζει που θα καταλήξει. Και αυτοί που την υποδαυλίζουν με τέτοιες ενέργειες, εάν δεν είναι απολύτως αφελείς, τότε πρέπει να ελεγχθεί διεξοδικά ο ρόλος τους.

Το τελευταίο που θα μπορούσε να αντέξει η Ελλάδα, είναι να ζήσει οργή τύπου Ροβεσπιέρων ή μπολσεβίκων, την ώρα που οι τούρκοι βρίσκονται προ των πυλών. Και εδώ την ευθύνη την έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός που πρέπει να εντοπίσει εάν αυτά τα δημοσιεύματα εκπορεύονται από κάποιους «συμβούλους» στο Μαξίμου. Σ’ αυτή την περίπτωση, έχει πραγματικά φίδια στον κόρφο του.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ